Van Overbeek Makelaars bestaat 50 jaar en dat gaan we vieren. Bij iedere nieuwe opdracht betalen wij de opstartkosten. Dit kan al snel honderden euro’s schelen. Maak een afspraak voor een verkoopadvies gesprek. Wij adviseren je graag!

Feest bij Van Overbeek Hoorn

Vijftig jaar geleden opende Van Overbeek Makelaars haar deuren in Purmerend. Toen je nog hippies had en betaalde met een joetje of een geeltje. Toen je nog vanuit een telefooncel kon bellen. Al is er misschien veel veranderd, Van Overbeek is hetzelfde gebleven: vijftig jaar passie voor het vak en hart voor de klant.

Altijd hetzelfde doel

Met die mentaliteit is Van Overbeek Makelaars groot geworden. Immers: de enige goede klant is een tevreden klant. Logisch dus dat Van Overbeek Makelaars de opdrachtgever altijd centraal heeft gesteld. Met altijd hetzelfde doel: woonwensen matchen met het beschikbare aanbod. Een halve eeuw en duizenden tevreden kopers en verkopers verder, is er niets veranderd aan die bedrijfsfilosofie.

Klaar voor de volgende 50 jaar

De bedrijfsvisie mag dan hetzelfde zijn gebleven, de manier van werken staat nooit stil. Van oudsher heeft Van Overbeek een scherpe blik voor innovatie. Van Overbeek zag al vroeg de toegevoegde waarde van een optimale presentatie en communicatie. Niet alleen tijdens bezichtigingen, maar ook via de sociale media en de website. Die zoektocht naar effectieve en nuttige vernieuwingen zal altijd deel uitmaken van de bedrijfsvisie. Werkt het? Komt het onze klant ten goede? Dan gaan we ervoor, zo luidt het devies. Dat het niet slechts bij woorden blijft, toont de speciaal voor het jubileum volledig vernieuwde website aan.

Bijzondere traktatie: 50 dagen geen opstartkosten

Geen feest zonder cadeautjes, vindt Van Overbeek Makelaars in Hoorn. Vandaar een bijzonder aanbod bij onze vestiging Hoorn: 50 dagen lang rekent het makelaarsteam geen opstartkosten bij nieuwe opdrachten. Een cadeau dat in waarde al snel honderden euro’s kan schelen. Onze makelaars leggen graag uit wat deze actie precies inhoudt. 

Deze actie is wegens succes verlengd tot 31 december 2020! En geldt voor zowel woningen als bedrijfspanden.

Neem ook gerust een kijkje in onze digitale “Van Overbeek 50 jaar magazine” en mooi magazine over vroeger, nu en de toekomst. Liever een papierexemplaar ontvangen? Mail ons gerust dan sturen wij ons magazine naar je toe.

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het forulier in en we nemen snel persoonlijk contact met u op.

Verkopers beoordelen ons op funda met een 9,4