9 september Waardebepaling Dag in regio HoornEen reëel inzicht in de waarde van uw woning

Naar aanleiding van het grote succes van Van Overbeek Makelaars Purmerend organiseert Van Overbeek Makelaars Hoorn op zaterdag 9 september een Waardebepaling Dag. Een Van Overbeek Makelaar komt bij u thuis om alle gegevens van uw woning op te nemen om inzicht te geven in de waarde van uw woning en kansen.

De woningmarkt is na de jaren van crisis weer volop in beweging en er zijn veel redenen te bedenken waarom geïnteresseerden willen weten wat de waarde van hun woning op dit moment is. Zo kan het zijn dat mensen overwegen hun woning te verkopen, maar dat ze eerst een indicatie willen hebben van de verkoopwaarde op dit moment. Het kan ook zijn dat de hypotheek door de lage rente gewijzigd kan worden naar veel gunstigere voorwaarden. In alle gevallen is het raadzaam te weten wat de bestedingsruimte is. De waarde van de woning op dit moment speelt hierbij een belangrijke rol.

Soms is de drempel om een beëdigd taxateur te bellen te hoog en juist hiervoor organiseert Van Overbeek Makelaars een gratis Waardebepaling dag. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden vòòr 9 september en zullen op zaterdag 9 september bezocht worden om een reëel inzicht te krijgen over de waarde van de woning. Deelnemers weten snel waar ze aan toe zijn en krijgen hiermee een uitstekend inzicht in de marktwaarde van hun woning en kunnen hier hun plannen optimaal op afstemmen.

Meer weten? Klik hier