De Drie Kronen 119

1601 MT Enkhuizen € 1.995,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars biedt aan:

Bedrijfsruimte (hoekunit) ter grootte van circa 321 m² bvo op begane grond, gelegen op het bedrijventerrein Schepenwijk.

Locatie
Bedrijventerrein Schepenwijk ligt direct aan de Provincialeweg met een goede verbinding met de recent verbrede Westfrisiaweg, met aansluitend Rijksweg A7. Aan de oostkant is voormelde weg via de Provincialeweg verbonden met Enkhuizen, Lelystad en Zwolle. Het terrein wordt getypeerd als ‘modern-gemengd’.

Vloeroppervlakte
De bedrijfsruimte is circa 321 m² bvo groot, uitgevoerd met een (niet onderheide) betonnen vloer. De vrije hoogte is circa 7,65 m1. Maximale vloerbelasting ca. 1.000 kg/m²

Buitenterrein:
De bedrijfsruimte is recentelijk gebouwd op een perceel van 480 m². Onderscheidend element is dan ook het buitenterrein, afgesloten met een hek.

Opleveringsniveau:
Het object zal worden opgeleverd inclusief:

• toiletvoorziening
• glad afgewerkte betonvloer
• overheaddeur.

Bestemming:
Het object valt onder het bestemmingsplan Bedrijventerreinen Enkhuizen en heeft als bestemming bedrijf tot en met categorie 3.2. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Enkhuizen.

Huurcondities

Huurprijs: € 1.995,- per maand exclusief btw.

Servicekosten: Niet van toepassing.

Huurbetaling: Per maand vooruit

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie: Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurtermijn: in overleg.

Opleveringsniveau: in overleg

Datum van oplevering: vanaf 01 december 2023

Zekerheidstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform ROZ model.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever

Aanvaarding: In overleg.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 1.995,- per maand
Huur BTW belast
Ja