Anodeweg 1A

1627 LJ Hoorn € 2.950,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars biedt aan:

Op bedrijventerrein Hoorn 80 zijn twee bedrijfsruimtes van elk 253 m² bvo voor verhuur beschikbaar gekomen. De bedrijfsruimtes zijn gesitueerd op een in het oog springende locatie, op de hoek van de Neutronweg – Anodeweg met als resultaat dat u uw onderneming een hoge mate van identiteit kunt geven. Het bedrijfscomplex is recentelijk gerenoveerd en heeft een frisse uitstraling.

Het bedrijventerrein Hoorn 80 heeft een goede verbinding met de Provinciale weg met aansluiting op Rijksweg A7, het woongebied van gemeente Hoorn en de dijk Enkhuizen – Lelystad. De bereikbaarheid met eigen en openbaar vervoer (busverbinding) is goed. Het object ligt op ongeveer 1 minuut loopafstand van het openbaar vervoer.

Kenmerken:
– Verwarming middels gasheaters;
– Alarminstallatie;
– Elektrisch bedienbare overheaddeuren;
– Separate loopdeur;
– Multifunctioneel gebruik.

Huurcondities

Huurprijs beide units: € 2.950,- per maand exclusief btw.
Huurprijs per unit: € 1.750,- per maand exclusief btw.

Huuringangsdatum: In overleg (kan spoedig).

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huurtermijn: In overleg.

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform ROZ model.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan: Bij de gemeente Hoorn valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Consolidatieplan Bedrijventerreinen”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming bedrijf heeft met een functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 5.1. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Hoorn.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 2.950,- per maand
Huur BTW belast
Ja
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1978
Oppervlakte object
506 m2
Toon meer