Nieuwsteeg 24

1621 EE Hoorn € 2.450,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars biedt aan:

Nieuwsteeg 24 Hoorn, winkelruimte op de begane grond ter grootte van circa van 146 m² bvo

Locatie
De winkelruimte is op een prominente hoek locatie in het stadscentrum van Hoorn gesitueerd, deeluitmakend van het Hoornse winkelrondje Grote Noord-Nieuwsteeg-Gouw-Gedempte Turfhaven.

Object
De winkelruimte op de begane grond ter grootte van circa 146 m² bvo, bestaande uit winkel-/werkruimte met toiletvoorziening. De raampartijen in zowel de west- als de noordgevel staan garant voor veel lichtinval en geeft mogelijkheden om uw producten te etaleren.

Opleveringsniveau:
Het object zal worden opgeleverd met:
-verwarming via een Cv-installatie (cv-ketel, gecombineerd met warm watervoorziening) met radiatoren;
-eenvoudige sanitaire voorzieningen (closet);
-pantry;

Bestemming
Het object valt onder het Bestemmingsplan Binnenstad en heeft als bestemming voorschrift centrumdoeleinden 1 met het bestemmingsplan voorschrift detailhandel. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Hoorn.

Huurcondities
Huurprijs: € 2.450,- per maand exclusief btw.

Servicekosten: Niet van toepassing, huurder wordt zelf contribuant van de nutsbedrijven

Huurbetaling: Per maand vooruit

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie: Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI – alle huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurtermijn: in overleg, opzegtermijn tegen het einde van elke huurperiode minimaal 6 maanden.

Opleveringsniveau: In overleg

Datum van oplevering: In overleg (kan spoedig)

Zekerheidstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform ROZ model.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever

Aanvaarding: In overleg.

Het gehele object (de winkelruimte in combinatie met het verhuurde bovengelegen appartement) is ook voor verkoop beschikbaar. Voor nadere informatie verwijzen wij graag naar de andere aanmelding.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 2.450,- per maand
Huur BTW belast
Ja