Agriport 922

1775 TA Middenmeer € 525.000,- v.o.n.
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars biedt aan:

Geen zin om te wachten op een nieuwbouw bedrijfsunit? Kom dan snel een kijkje nemen! We hebben namelijk een gloednieuwe hoekunit beschikbaar op het populaire en centraal gelegen bedrijvenpark Agriport. Dit park heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt en is steeds geliefder geworden bij ondernemers. Dankzij de centrale ligging in Noord-Holland en directe toegang tot de A7 met verbindingen naar de Randstad en het noorden van Nederland, is het een strategische locatie.

De hoekunit heeft een oppervlakte van ca. 552 m² bruto vloeroppervlakte (bvo), verdeeld over de begane grond (ongeveer 216 m² bvo), eerste verdieping (ca.120 m² BVO) en tweede verdieping (ca.216 m² BVO). De bedrijfsruimte wordt verkocht met 10 parkeerplaatsen gelegen direct voor de unit.

Bovendien worden de bedrijfsunits afgewerkt met hoogwaardige- en duurzame materialen. De bedrijfsunits worden aardgasvrij opgeleverd. Dit is beter voor het klimaat maar gasloos ondernemen biedt meerdere voordelen. Zo is een duurzame energievoorziening zoals elektriciteit over het algemeen goedkoper dan gas.

Tevens wordt er veel aandacht besteed aan veiligheid. Zo wordt het bedrijfscomplex voorzien van een hekwerk met elektronische toegang, terreinverlichting, 24/7 camerabewaking.

Vraagprijs
€ 525.000,- excl. BTW en V.O.N.*
* Koper betaalt geen overdrachtsbelasting, alleen notariskosten.

Indien gewenst, vooralsnog tezamen met de naastgelegen bedrijfsunits te verkrijgen.

Opleveringsniveau
De bedrijfsunit wordt casco opgeleverd o.a. voorzien van:
– Afgedopte vuilwaterafvoer;
– Nutsvoorzieningen tot in de meterkast;
– Begane grondvloer monoliet afgewerkt met een vloerbelasting van 1.500 kg/m²;
– Verdiepingsvloeren met een vloerbelasting van 400 kg/m²;
– Voorbereiding t.b.v. aanleg zonnepanelen;
– Elektrisch bedienbare overheaddeur 3000 x 3500mm;
– Houten trappen;
– 3 x 25A stroomaansluiting.

Vereniging van Eigenaren
De vereniging stelt in gezamenlijk overleg een maandelijkse bijdrage vast voor de leden. Bij aanvang is de bijdrage € 100,00 (excl. BTW). De maandelijkse bijdrage zoals op dit moment vastgesteld bedraagt € 347,- (excl. BTW) per maand ten behoeve van o.a.:
– Reservering vervanging daken;
– Reiniging gevels en glasbewassing;
– Schoonmaak gezamenlijk sanitair gebouw;
– Onderhoud buitenterrein/ beveiliging / toegangscontrole en camerabewaking;
– Verzekeringen: Opstal, rechtsbijstand, WA, glas.

Parkeren
Tien parkeerplaatsen gelegen direct voor de bedrijfsruimte.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid met de auto en het vrachtverkeer is uitstekend. De afslag naar de A7 (Den Oever – Amsterdam) ligt op nog geen 400 meter van het object. Tevens zijn de omliggende dorpen en steden via de N-wegen zeer goed te bereiken.

Bestemming
Bij de gemeente Hollands Kroon valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Agriport 1”. Dit houdt in dat het perceel bestemd is voor “Bedrijventerrein”. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Hollands Kroon.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Wieringermeer.
Sectie: D.
Nummers: 939.
Appartementsindex: 124.

Model overeenkomst
Model koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2019). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed en vastgoeddeskundigen NVM.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom, te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding
In overleg (na oplevering verwacht Q2 2024).

BTW
De koopsom is gebaseerd op het feit dat de koper prestaties verricht die volledig of minimaal het in de Wet op de Omzetbelasting 1968 genoemde percentage recht op aftrek van de omzetbelasting op grond van artikel 15 van de Wet op de Omzetbelasting 1968. Bij twijfel verzoeken wij u contact op te nemen met uw accountant.

Voorbehoud
Goedkeuring en gunning eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 525.000,- v.o.n.
Huur BTW belast
Nee
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Oppervlakte object
552 m2
Toon meer