Overweg 23

1713 HX Obdam € 94,- per m2 per jaar
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Op kantorenpark ‘Hofland’ is op de eerste verdieping van dit representatieve kantorencomplex circa 252 m² bvo kantoorruimte voor verhuur beschikbaar gekomen. De vijftal kantoorruimten zijn onderscheidend in haar inrichtings- en afwerkingsniveau. Het betreft een turn key kantoorruimte v.v. lift, vloerverwarming, kamerindeling, mechanische ventilatie, alarminstallatie en systeemplafond met LED armatuur. Tevens beschikt de ruimte over eigen toiletvoorziening en een gezamenlijk entree.

Voor de nadere indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de plattegrondtekeningen.

Bedrijventerrein Hofland is centraal gelegen tussen Hoorn en Alkmaar/Heerhugowaard, met op loopafstand het NS-station en het winkelcentrum van Obdam en een goede verbinding met de Westfrisiaweg N194, met aansluitingen op de Rijkswegen A7 en A9.

Bijzonderheden:
– Hoogwaardig afwerkingsniveau;
– Parkeergelegenheid op eigen terrein;
– Uitstekende kantorenstand;
– Turn key kantoorruimte v.v. lift, vloerverwarming, kamerindeling, mechanische ventilatie, alarminstallatie en systeemplafond met LED armatuur.

Huurcondities

Huurprijs:
€ 94,- per m² bvo / per jaar / exclusief btw.

Servicekosten inclusief voorschot G/W/L:
€ 30,- per m² bvo / per jaar / exclusief btw.

Huurtermijn:
In overleg.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden huur en servicekosten, te
vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Huurindexering:
Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract:
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform ROZ model.

Bestemmingsplan:
Bij de gemeente Koggenland valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Obdam – Hensbroek’”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming bedrijfsdoeleinden heeft. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Koggenland. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Goedkeuring:
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 94,- per m2 per jaar
Huur BTW belast
Ja
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Oppervlakte object
252 m2
Label
A
Einddatum
6 September 2031
Toon meer