Volume 51-53

Verkocht 1446 WG Purmerend € 735.000,- k.k.
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Te Koop aangeboden dit luxe, representatieve bedrijfspand met eigen parkeergelegenheid voor de deur.

Kijk naar de duidelijke foto`s om u zelf te overtuigen.

Locatie en bereikbaarheid: De bedrijfspand is gesitueerd op bedrijventerrein Baanstee Oost, nabij de Provincialeweg N-244 met een goede ontsluiting naar de snelweg A7 (Amsterdam-Zaandam-Hoorn en naar Alkmaar).

Oppervlakte conform Meetrapport NEN 2580: Begane grond : ca. 620 m² b.v.o. bedrijfsruimte
en 70 m² bvo entree / kantoorruimte. Verdieping : 107 m² b.v.o. Totaal : 797 m² b.v.o.

Begane grond: Luxe entree, showroom/kantoor, luxe toiletruimte, trapopgang via luxe trap naar de eerste verdieping met perfecte lichtinval en waar vloerverwarming aanwezig is. Airco unit is aanwezig in het bovengelegen kantoor.

Bedrijfsruimte: laden en lossen via de zijkant van het bedrijfspand via 2 overhead deuren, vloerdruk maar liefst 3000 kg p/m².

De koop is kosten koper. Dat wil zeggen dat de verschuldigde overdrachtsbelasting (8% over de koopsom) en notariskosten in rekening gebracht wordt bij de koper.

Aanvaarding: In overleg maar kan snel, op dit moment huurt een huurder een deel van de bedrijfsruimte. Deze huurder kan met maximaal 3 maanden weg zijn indien gewenst. Huurder is ook bereid te blijven als huurder indien koper dit uiteraard ook wenst.

Dit moderne en goed onderhouden bedrijfspand biedt aan het midden- en kleinbedrijf interessante mogelijkheden om kantoor en werkplaats te combineren. Kijk ook op www.ruimtelijkeplannen.nl en typ het adres in voor uitgebreide informatie over het bestemmingsplan.

Wilt u meer weten of de ruimte bezichtigen? Neemt u dan vrijblijvend contact op met ons.

Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorg samengesteld. Met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij echter geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan deze informatie enig recht worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 735.000,- k.k.
Huur BTW belast
Nee
Status
Verkocht
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001
Oppervlakte object
797 m2
Toon meer

Kaart