Scharwoude 24

1634 EA Scharwoude € 1.250,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Thans is deze gerealiseerde verkoopruimte ter grootte van circa 264m2 bruto vloeroppervlakte (33 m1 X 8 m1) voor verhuur beschikbaar gekomen. Het object geeft prima faciliteiten om met behoud van eigen bedrijfsidentiteit uw producten danwel dienstverlening aan de man te brengen.

Er zijn volop mogelijkheden om uw producten te etaleren danwel lichte productiewerkzaamheden te verrichten in combinatie met opslag. De ruimte is uitgevoerd met Tl-armatuur, een gasheater en geïsoleerde dak beplating.

Het complex maakt deel uit van de lintbebouwing van Scharwoude en is gunstig gesitueerd nabij de stad Hoorn en Rijksweg A7. Informeer naar de mogelijkheden, splitsen behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Bestemmingsplan:
Bij de gemeente Koggenland valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Landelijk Gebied”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming bedrijf heeft. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Koggenland. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Kadastrale aanduiding:
Gemeente Wester-Koggenland, Sectie AE, Nummers 171 (gedeeltelijk).

Huurcondities

Huurprijs:
€ 1.250,- per maand eventueel te vermeerderen met btw.

Huurtermijn:
In overleg (minimaal 2 jaar)

Servicekosten:
In overleg

Opzegtermijn:
In overleg

Zekerheidstelling:
Waarborgsom/bankgarantie gelijk aan 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

Huurindexering:
Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW:
Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract:
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform ROZ model.

Goedkeuring:
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 1.250,- per maand
Huur BTW belast
Ja
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010
Oppervlakte object
264 m2
Toon meer

Kaart