De Compagnie 52A

1689 AG Zwaag € 750,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Op de kop van het representatieve bedrijfsverzamelgebouw komt deze multifunctionele bedrijfs-, showroom-/kantoorruimte voor verhuur beschikbaar. De unit is volledig geïsoleerd en beschikt over een tweetal parkeerplaatsen aan de voorzijde. De gevels zijn uit paneelgevelbeplating met raampartijen opgetrokken.

Metrage (bruto vloeroppervlakte)

Begane grond
Magazijn/bedrijfsruimte: circa 24 m²
Kantoorruimte: circa 29 m²

Eerste verdieping
Kantoorruimte: 53 m²

Indeling:
Entree met toilet, toegang tot de kantoorruimte op begane grond en middels de vaste trap is tevens de kantoorruimte op de eerste verdieping bereikbaar. Via de kantoorruimte is het magazijn met overheaddeur (2,5 m X 3 m) en separate loopdeur bereikbaar. In de magazijnruimte is tevens de meterkast gepositioneerd. De kantoorruimte op de eerste verdieping is voorzien van systeemplafond met TL-armatuur, raampartijen, kabelgoten, pantry en airco.

Ligging en bereikbaarheid:
Het bedrijventerrein Westfrisia kenmerkt zich door haar ruime opzet en via de N302 (Westfrisiaweg) heeft u een goede verbinding t.o.v. de A7, Amsterdam/Leeuwarden en via de dijk Lelystad/Enkhuizen verbinding met het oosten van het land. De bereikbaarheid met eigen vervoer is prima te noemen. Het object ligt op loopafstand van openbaar vervoer.

Bestemmingsplan:
Bij de gemeente Hoorn valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Westfrisia”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming bedrijf heeft met een functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Hoorn. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Voorzieningsniveau:
– Airco
– Pantry
– Overheaddeur
– Dubbele beglazing
– Systemplafond met TL armatuur

Kadastrale aanduiding:
Gemeente Hoorn, Sectie I, Nummers 9331 en 9337 (gedeeltelijk)

Huurcondities

Huurprijs:
€ 750,- per maand

Huurtermijn:
In overleg

Servicekosten:
In overleg

Opzegtermijn:
In overleg

Zekerheidstelling:
Waarborgsom/bankgarantie gelijk aan 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

Huurindexering:
Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW:
Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract:
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform ROZ model.

Goedkeuring:
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 750,- per maand
Huur BTW belast
Nee
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005
Oppervlakte object
106 m2
Oppervlakte perceel
53 m2
Toon meer

Kaart