Huren in De Open Veste!

Ben jij op zoek naar een nieuwbouw appartement in Purmerend? Dan is De Open Veste iets voor jou! Er is keuze uit 115 (vrije sector) huurappartementen op Kop West. Een nieuwbouwwijk aan de noordkant van Purmerend, langs het Noordhollandsch Kanaal. Een prachtig project met oog voor comfort en duurzaamheid.

VERHUUR GESTART!

Gratis waardebepaling

Weten wat jouw woning waard is op dit moment? Kies dan voor een gratis waardebepaling!

Wonen in een echte vesting!

De Open Veste is een moderne vesting met een prachtige binnentuin waar je kunt genieten van de rust en het groen en daarnaast de stad op loopafstand hebt. De perfecte mix voor woongenot. De 115 (vrije sector) huurappartementen bevinden zich in drie gebouwen, op de ‘hoeken’ van de vesting met natuurlijk een luxe keuken, afgewerkte badkamer en desgewenst een lekker balkon of terras.

Bijzonder wonen in De Open Veste

Maar liefst 27 verschillende types Woonoppervlakte varieert tussen de 48 m² en 98 m²Eén, twee of drie slaapkamersDuurzaam gebouwdGroen en toch stadsArchitectuur met een speels karakter Goed geïsoleerdVoorzien van zonnepanelenEen moderne vesting compleet met 'slotgracht'

Interesse?

Is De Open Veste precies wat je zoekt? Kies je voor het gemak van huren? Klik dan hier voor meer informatie en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte.

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.