Wonen in het markante gebouw De Premier!

In de gewilde wijk De Gors wordt naast de nieuwe woonwijk  ‘Klein Where’ het prachtige project De Premier gebouwd. Op de hoek van de Purmerweg en de Churchilllaan verrijzen 62 vrije sector huurappartementen verdeeld over 8 bouwlagen, variërend van 63 m2 tot 107 m2 met 2, 3 of 4 kamers. De appartementen hebben een eigen berging op de begane grond en 93 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Dit prachtige complex kenmerkt zich door de ronde vormgeving, de aflopende achterzijde, het grote atrium over het binnenterrein en de prachtige hoge voorentree.

NOG 3 appartementen type A1 / A1S beschikbaar!!!

Gratis waardebepaling

Wil je weten wat je huis verkopen je op zal leveren? Laat een van onze makelaars een gratis waardebepaling doen. Een officieel taxatierapport is in zo'n geval niet nodig. Wij kennen de markt en weten wat je huis waard is. Bel of mail ons voor een afspraak!

Prachtige huurappartementen!

62 huurappartementen van 63 M2 tot 107 M22, 3 of 4 kamers Riante buitenruimtesHoogwaardige afwerkingKeuken voorzien van Siemens inbouwapparatuur Luxe badkamer en separaat toilet worden compleet opgeleverd

Prachtig atrium

De appartementen zijn toegankelijk via galerijen en loopbruggen in het grote atrium in het midden van het complex. In de zichtlijn van de Churchilllaan vormt het gebouw een mooie markering binnen de nieuwe ontwikkeling “Klein Where”. Dit is wat ze een echte blikvanger noemen!

De Premier is momenteel in aanbouw en wordt in het najaar van 2021 opgeleverd.

Centraal wonen

De Premier ligt tussen het water van de Where en het groen van het Leeghwaterpark, dichtbij het centrum van Purmerend. Op loopafstand vindt u het Dijklander ziekenhuis, NS station, bushalte, winkelcentrum Makado en de bioscoop. De centrale ligging maakt deze woonlocatie zeer interessant. Wie wil er nou niet wonen in deze prachtige omgeving dichtbij alle voorzieningen?

Bijzondere architectuur

Het voormalige bedrijven- en kantorenterrein verandert in een schitterend woongebied. Het ontwerp van De Premier kenmerkt zich door de ronde entreegevel, de aflopende achtergevel en een prachtig atrium. Met deze vorm speelt het gebouw in op de stedenbouwkundige en landschappelijke kwaliteit van deze plek.

Duurzaam wonen

Bij het project De Premier wordt hoog ingezet op duurzaamheid. Op het dak van De Premier komen 192 zonnepanelen die het tot een  zeer energiezuinig gebouw maken. De appartementen worden allemaal aangesloten op de stadsverwarming. Voor de wijk ‘Klein Where’ is samen met het Hoogheemraadschap een groenplan gemaakt en wordt regenwater zo veel mogelijk in het gebied opgeslagen.

Meer info per appartement

Meer informatie over de verschillende type appartementen? Neem gerust een kijkje in onze brochure!

Interesse?

Interesse in één van de huurappartementen?  Vul dan het woningaanvraagformulier in en stuur dit in één pdf-bestand naar hurenindepremier@outlook.com. Alleen het woningaanvraagformulier voorzien van alle gevraagde documenten kunnen wij in behandeling nemen.

Meer info? Klik dan hier of bekijk de digitale brochure en de prijslijst

Belangrijke documenten

Woningaanvraagformulier
Huurvoorwaarden

Voortgang van de bouw

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het forulier in en we nemen snel persoonlijk contact met u op.