Comfort living in hartje Purmerend

Wonen in het centrum van Purmerend? Dat kan vanaf medio 2024 in De Vijfhoek. Daar zal de bestaande bouw van de Kanaalstraat de nieuwbouw van De Vijfhoek ontmoeten. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief dan houden wij je op de hoogte en ontvang je van ons bericht wanneer de officiële inschrijving start.

De Vijfhoek Purmerend

De Vijfhoek ligt in het centrum van Purmerend. Op slechts een paar minuten lopen naar de gezellige Koemarkt waar je heerlijk kunt genieten van een hapje en een drankje. Maar pas op! Op de route naar de Koemarkt kom je diverse winkels tegen dus grote kans dat er ook nog even geshopt gaat worden.

Heerlijk genieten van de natuur? Ook dat is mogelijk. Even de brug over en je zit in de Beemster. Ga je de andere kant op dan kun je heerlijk fietsen en recreëren in het Twiske. Maar ook als je van water houdt zit je bij De Vijfhoek op de juiste plek. Het Noordhollandskanaal loopt vlak achter De Vijfhoek langs. Heerlijk om even weg te dutten bij zonsondergang.

27 appartementen in hartje Purmerend

Er komen in totaal 27 huur- en koop appartementen. De appartementen variëren in grootte van ca. 41 m² tot ca.110 m².

Wij verwachten in het 4de kwartaal van 2022 te starten met de verkoop en de verhuur. Oplevering van De Vijfhoek is medio 2024.

De prijzen voor het appartementencomplex aan de Kanaalstraat worden op dit moment nog doorgerekend. Deze zullen worden vrijgegeven zodra de definitieve prijzen bekend zijn.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief dan ben jij de eerste die wij op de hoogte houden van het nieuwbouwproject aan de Kanaalstraat in Purmerend. Grote kans dat jij je als eerste aanmeldt!

Prachtige architectuur!

Door het doordachte gevelritme en de fraaie kenmerkende baksteenarchitectuur past dit appartementencomplex als een huis tussen de bestaande bouw. Natuurlijk is er ook over nagedacht om de diverse elementen uit de rijke historie van de binnenstad van Purmerend terug te laten komen in de bouw.

Neem nu de poort die in het middenterrein opgenomen is. Deze functioneert als de scheiding tussen bestaande bouw naar nieuwbouw. De poort is een beeldbepalend hoog element die verwijst naar de voormalige mengvoederfabriek die hier vroeger stond.

Dichtbij Amsterdam

Purmerend ligt heel centraal. Binnen 20 minuten zit je in het centrum van Amsterdam en Hoorn. De bushalte is vanaf De Vijfhoek op loopafstand. Toch liever met de auto? Dan zit je zo op de A7.
Natuurlijk kun je kiezen voor het openbaar vervoer of de auto maar vergeet niet dat het ook prachtig fietsen is in de omgeving. Ook Amsterdam is uitstekend met de fiets te bereiken!

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Interesse?

Schrijf je dan in middels onderstaand formulier. Dan houden wij je als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de Vijfhoek Kanaalstraat.

Let op! Je schrijft je in voor de nieuwsbrief dus nog niet voor het project. Via de nieuwsbrief lees je wanneer de inschrijving start en waar je al je gegevens in kan vullen.