Comfort living in hartje Purmerend

Wonen in het centrum van Purmerend? Dat kan vanaf medio 2025 in De Vijfhoek. De bestaande bouw van de Kanaalstraat en de Beemsterburgwal ontmoet de nieuwbouw van De Vijfhoek.

Alle appartementen zijn reeds verkocht 

Gratis waardebepaling

Interesse in De Vijfhoek en weten wat je eigen woning waard is? Plan dan een waarde bepaling in en weet direct wat je bestedingsruimte is.

Verkoop van De Vijfhoek is gestart en de eerste paal geslagen!

Goed nieuws! De eerste paal is geslagen en er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Grijp deze unieke kans om heerlijk in de binnenstad van Purmerend te wonen. Aan de Beemsterburgwal en de Kanaalstraat komen in totaal 22 koopappartementen. De appartementen variëren in grootte van ca. 65 m² tot ca.141 m².

Alle appartementen zijn reeds verkocht 

Wonen in de Kanaalstraat

In de Kanaalstraat komen 12 koopappartementen. Puur woongenot in het centrum van Purmerend. De verkoop van deze 3- kamerappartementen met een balkon op het zuiden is nu van start gegaan. Interesse in één van deze appartementen? Klik op onderstaande link dan ben je op de pagina van dit specifieke appartement. Vul hier het formulier in en volg de stappen. Interesse in meerdere nummers? Geen probleem! Maak dit kenbaar door meerdere formulieren in te vullen.

Alle appartementen zijn reeds verkocht 

Wonen aan de Beemsterburgwal

Wonen in het centrum en uitzicht over De Where! Dat klinkt toch als muziek in je oren? Alle 10 koopappartementen aan de Beemsterburgwal hebben uitzicht over De Where. Interesse in één van deze appartementen? Klik op onderstaande link dan kom je op de pagina van dit specifieke appartement. Vul hier het formulier in en volg de stappen. Interesse in meerdere nummers? Geen probleem! Maak dit kenbaar door meerdere formulieren in te vullen.

Alle appartementen zijn reeds verkocht 

Documenten

Onderstaand vind je de link om de brochure, technische omschrijving en de prijslijst te downloaden.

Brochure De Vijfhoek
Technische omschrijving De Vijfhoek
Prijslijst De Vijfhoek

Graag een papieren brochure ontvangen?  Dat kan. Deze zijn tijdens kantooruren op te halen bij onze vestiging in Purmerend Gorslaan 12.

De Vijfhoek Purmerend

De Vijfhoek ligt in het centrum van Purmerend. Op slechts een paar minuten lopen naar de gezellige Koemarkt waar je heerlijk kunt genieten van een hapje en een drankje. Maar pas op! Op de route naar de Koemarkt kom je diverse winkels tegen dus grote kans dat er ook nog even geshopt gaat worden.

Heerlijk genieten van de natuur? Ook dat is mogelijk. Even de brug over en je zit in de Beemster. Ga je de andere kant op dan kun je heerlijk fietsen en recreëren in het Twiske. Maar ook als je van water houdt zit je bij De Vijfhoek op de juiste plek. Het Noordhollandskanaal loopt vlak achter De Vijfhoek langs. Heerlijk om even weg te dutten bij zonsondergang.

De Vijfhoek

Vragen over het project De Vijfhoek?

Kijk dan bij de “meest gestelde vragen” , ook wel  “FAQ” genoemd. Hier beantwoorden wij zoveel mogelijk vragen. Staat jouw vraag hier niet bij? Mail dan gerust je vraag naar purmerend@vanoverbeek.nl

Nieuwbouw hypotheek voor De Vijfhoek

Heb je je oog laten vallen op één van de woningen in De Vijfhoek Purmerend? Dan is het handig om een afspraak te maken met een hypotheekadviseur van De Hypotheekshop. Een hypotheek voor een nieuwbouwwoning vergt namelijk een andere aanpak dan een hypotheek voor een bestaande woning.  Het appartement  moet nog gebouwd moet worden als jij je hypotheek afsluit. Je krijgt te maken met een bouwdepot, bouwrente en misschien wil je gebruik maken van een overbruggingskrediet. Allemaal vragen die wij graag willen beantwoorden. Maak gerust een afspraak. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het forulier in en we nemen snel persoonlijk contact met u op.