Bezichtigen tijdens de Open Huizen Dag? Neem gratis een aankoopmakelaar mee!

Op zoek naar je ideale woning in de regio Hoorn? Dit is jouw kans! Speciaal voor de Open Huizen Dag op 6 april 2024 bieden wij iets unieks: neem gratis één van onze gespecialiseerde aankoopmakelaar mee tijdens je bezichtigingen. Plan vóór vrijdag 5 april 2024 je afspraak in en zet de eerste stap naar jouw nieuwe thuis. Een huis kopen doe je niet elke dag. Wij wel.

Deze actie is geldig voor onze vestiging in Hoorn en alleen tijdens de NVM Open Huizen Route op 6 april 2024

Weten wat je eigen woning waard is?

Met een waardebepaling weet je direct wat je woning waard is en dus wat je bestedingsruimte is.

Waarom een aankoopmakelaar mee tijdens de Open Huizen Dag?

Professionele blik op de woning: Onze gespecialiseerde aankoopmakelaars bieden een kritische kijk op de woningen, zodat jij de beste keuzes kunt maken.Informatie over de woningmarkt: Ontvang waardevolle inzichten over de huidige woningmarkt en trends, zodat je goed geïnformeerd bent bij het maken van je beslissing.Tips voor zorgeloos kopen: Leer hoe je stressvrij kunt kopen met handige tips en begeleiding van onze ervaren makelaars.De juiste onderhandelingsstrategie: Onze experts helpen je met de juiste onderhandelingstactieken, zodat je de beste deal kunt sluiten.

Waarom wachten? Plan vandaag nog jouw afspraak in!

De beschikbaarheid is beperkt, dus wacht niet te lang! Bel snel naar onze vestiging in Hoorn om een afspraak te maken en neem ons mee tijdens de Open Huizen Dag. Mis deze unieke kans niet om jouw droomhuis te vinden met de hulp van onze deskundige aankoopmakelaars.

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Bezichtigen met een Aankoopmakelaar?

Grijp nu je kans om optimaal je droomhuis te bezichtigen samen met één van onze aankoopmakelaars van de vestiging Hoorn. Deze actie is geldig voor de Open Huizen Route van 6 april 2024 in de regio Hoorn.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.