Huis bezichtigen? Kies voor de Open Huizen Avond

Van Overbeek Makelaars introduceert de “Open Huizen Avond”. Woning van onze vestiging in Purmerend en Edam hebben iedere eerste maandag van de maand een Open Huizen Avond. De deelnemende verkopers stellen hun huis van 19.00 uur tot 20.00 uur  open voor bezichtigingen. Je kunt zonder afspraak de woning bezichtigen. De eerste Open Huizen Avond is maandag 6 februari 2023.

Gratis waardebepaling

Weten wat je woning waard is? Plan een gratis waardebepaling in en weet direct wat je bestedingsruimte is.

Huis bezichtigen in de avonduren 

Ben je opzoek naar een andere woning? Dan kun je vanaf maandag 6 februari nu ook iedere eerste maandag van de maand woningen bezichtigen. Kijk bij ons woningaanbod welke woningen er allemaal aan mee doen. Een afspraak maken voor de Open Huizen Avond is niet nodig. Een mooi oplossing voor als je overdag weinig tijd hebt of voor een tweede keer wilt kijken.

Goede voorbereiding is het halve werk

Of je nu overdag een bezichtiging inplant, tijdens De Open Huizen Dag of tijdens de Open Huizen Avond bereid je altijd goed voor. Als je meerdere woningen wilt gaan bezoeken stippel dan vooraf je route uit. Zorg er altijd voor dat je voldoende tijd hebt om een goede indruk te krijgen van de woning. De Open Huizen Avond is van 19.00 uur tot 20.00 uur.

Een paar tips voor de Open Huizen Avond

Stel een wensenlijst opBekijk ook de omgeving als het licht isBeperk je bezoek tot de maximum tijdEerste indruk niet goed? Voel je niet verplicht om de hele woning te bezichtigen

Kom naar ons gratis verhuisadviesgesprek

Blijven wonen? Of verhuizen? Met de huidige woningmarkt zijn dit serieuze vragen die een serieus antwoord verdienen. Maak daarom gerust een afspraak met één van onze makelaars. Dan bespreken we samen de huidige woningmarkt.  Dus heb je een woning gezien tijdens de Open Huizen Avond maak dan een afspraak voor een verhuisadviesgesprek. Zodat je op basis van de juiste informatie een beslissing kunt nemen die bij jou past. Natuurlijk ben je ook altijd welkom als je vooraf een verhuisadviesgesprek wilt maken.

Een huis kopen? Kies voor een aankoopmakelaar!

Heb je een woning gezien tijdens de Open Huizen Avond dat voldoet aan al jouw wensen?  Neem dan voor de volgende bezichtiging een aankoopmakelaar mee. Als lokale makelaar weet hij als geen ander wat jouw woning waard is. Een aankoop makelaar is er alleen voor jou! Je betaalt nooit teveel voor je woning wanneer je een aankoopmakelaar in de armen neemt. Kies daarom altijd voor een aankoopmakelaar. Een aankoopmakelaar ontzorgt en dat geeft heel veel rust in deze spannende tijd.

Bepaal je vooraf je budget!

Het is altijd goed om van te voren te weten wat je kunt lenen. Laat je daarom altijd informeren door een hypotheekadviseur. Van Overbeek Makelaars werkt samen met De Hypotheekshop. Met de handige tool van De Hypotheekshop weet je direct wat jouw maximale hypotheek is en was de maanlasten van je hypotheek zullen zijn.

Een afspraak maken kan heel eenvoudig online. Het eerste gesprek is altijd gratis. Laat je goed informeren want bij het kopen van een huis staan grote (financiële) belangen op het spel.

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling ?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met u op.