Nieuwbouw in Rozenbuurt Zwaag

Heb jij je oog laten vallen op een nieuwbouwwoning in de wijk Rozenbuurt in Zwaag en heb je nu een koopwoning? Dan is het verstandig om een afspraak te maken voor een gratis waardebepaling. Zo weet je direct wat jouw woning waard is en wat je bestedingsruimte is. Deze gratis waardebepaling verplicht je tot niets! Wij snappen dat je pas kunt beslissen welke vervolgstappen je wilt nemen als je een goed beeld van de marktwaarde van je huis hebt. En daar helpen wij je graag bij.

Gratis Waardebepaling

Weten wat je huis verkopen je op zal leveren? Laat één van onze makelaars een gratis waardebepaling doen. Wij kennen de markt en weten wat je huis waard is en waarom. Met onze waardebepaling weet je waar je aan toe bent. Je huis verkopen met succes? Bel of mail ons!

Rozenbuurt wordt een prachtige woonwijk in Zwaag!

In de groene woonwijk Rozenbuurt worden de komende jaren ongeveer 42o nieuwe woningen en appartementen gebouwd. Een wijk met een grote diversiteit. Van rijwoningen tot kavels in verschillende prijsklassen. Woningen voor starters, doorstromers, gezinnen en senioren. Voor elk wat wils!

Hypotheekadvies voor nieuwbouw

Wil je weten wat je kunt lenen om een nieuwbouwwoning in Rozenbuurt te kopen? Laat je dan informeren bij De Hypotheekshop in Hoorn. Een hypotheek voor een nieuwbouwwoning vraagt een iets andere aanpak dan een hypotheek voor een bestaande woning. Zullen we een afspraak maken? Het eerste gesprek is altijd gratis.

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het forulier in en we nemen snel persoonlijk contact met u op.