Huis huren in ‘T Packhuys in Purmerend?

Dat is een prachtige kans. Een nieuwbouw appartement in de binnenstad van Purmerend. Dichtbij de terrasjes op de Koemarkt, de heerlijke restaurantjes, winkels en theater.

Weten wat je eigen woning waard is?

Ga je huren in 'T Packhuys en wil je weten wat je eigen woning waard is? Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling en weet direct de waarde van je woning.

Interesse in huren in ‘T Packhuys?

Terecht. Het is een prachtig complex. En een verrijking voor de gemeente Purmerend. Misschien wordt dit wel je eerste woning. Of heb je er nu voor gekozen om je eigen woning te gaan verkopen en een appartement te huren in ‘T Packhuys. Hoe dan ook verhuizen is altijd spannend en er komt altijd meer bij kijken als dat je denkt.

Verhuizen van een koopwoning naar een huurwoning?

Beide een woning maar toch is het anders. Zowel bij huren als bij kopen zijn er voor- en nadelen. Nu ga je naar een huurwoning en heb je een vrije besteding van de eventuele overwaarde van je huis. Een ander voordeel van een huurwoning is dat je geen onderhoud meer hebt van het appartement en wordt alles in het appartementencomplex geregeld door de VVE.

Weet jij al wat je eigen woning waard is?

Het is belangrijk om te weten wat je eigen woning waard is want dan weet je ook hoeveel overwaarde je op de woning hebt. Het geld dat je overhoud nadat je hypotheekschuld is afgelost noemt men “overwaarde”.  Heb je overwaarde? Dan is dit vrij te besteden en misschien wel een mooie aanvulling op je pensioen. Om te weten wat je eigen woning waard is, is het handig om een afspraak te maken voor een gratis waardebepaling. Een gratis waardebepaling geeft een reëel waarde van je woning zodat je weet wat je eventuele overwaarde van je woning is.

Je eigen huis verkopen? Kies voor een gratis verkoopadviesgesprek!

Of je nu je huis zelf gaat verkopen of via een makelaar, het is altijd goed om je te laten informeren. Daarom bieden wij je een verkoopadviesgesprek aan. Tijdens dit gesprek ontvang je diverse tips over de verkoop van je woning. Hoe presenteer je de woning, wat is een goede prijsvraag voor je woning, hoe onderhandel je met mogelijke bieders? Al deze thema’s komen aanbod tijdens het verkoopadviesgesprek. En natuurlijk is het verkoopadviesgesprek gratis en zonder verplichtingen.

Gratis Verkoopadviesgesprek

Weten hoe je het beste je huis kunt verkopen? Kies voor een gratis verkoopadviesgesprek

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.