Nieuwe Noord 45*

1621 EM Hoorn € 265.000,- k.k.
Bouwjaar
Wonen 80 m2
Aantal kamers 3 kamers

Doe de Koperscheck!

Wil je je huis verkopen? Vaak kennen wij de koper al! Benieuwd hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben? Doe in slechts 2 minuten de koperscheck!

Bouwjaar
Wonen 80 m2
Aantal kamers 3 kamers

Omschrijving

Stel je voor: een schitterend Rijksmonument op een prominente hoeklocatie in het hart van de stad, waar de Nieuwe Noord en Duinsteeg samenkomen. Dit historische pand is een waar juweel dat wacht om ontdekt te worden. Met zijn karakteristieke gevel en majestueuze trapgevel is het een van de meest bijzondere Rijksmonumenten in Westfriesland. De vele raampartij in zowel de kop- als zijgevel overspoelen de ruimte met natuurlijk licht, waardoor het pand tot leven komt.

Dit pand biedt een scala aan mogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen om één woonlaag te verkrijgen en te transformeren tot een prachtig woonappartement. Of als ultieme visie kun je het gehele pand omvormen tot een weelderig woonhuis dat jouw persoonlijke stijl weerspiegelt.

De appartementen worden in casco staat opgeleverd en om alvast een beeld te geven hebben wij Artist Impressions laten opstellen.

Je bent van harte welkom om de magie van deze plek zelf te ervaren. Kom langs en laat je inspireren door de vele mogelijkheden die dit historische pand te bieden heeft.

Vraagprijzen:

Begane grond (appartement 1): groot ca. 78,90m² GBO, € 285.000,- kosten koper;
Eerste verdieping (appartement 2): groot ca. 78,70m² GBO, € 275.000,- kosten koper;
Tweede verdieping (appartement 3): groot ca. 80m² GBO (inclusief nieuw te realiseren zolderverdieping), € 265.000,- kosten koper;
Gehele object: € 750.000,- kosten koper.

Bovendien kan Nieuwe Noord 45 in Hoorn ook in combinatie met aangrenzende objecten zoals Grote Noord 104 en/of Duinsteeg 900 Hoorn worden verworven. Voor meer informatie hierover, verwijzen wij je graag naar onze website of de Funda in business-vermeldingen.

De wetenswaardigheden voor de koopovereenkomst zijn:
• De appartementen dienen nog kadastraal en bouwkundig te worden gesplitst in appartementsrechten.
• Nieuwe Noord 45 Hoorn betreft een Rijksmonument en maakt deel uit van beschermd stads- of dorpsgezicht.
• De oppervlakten zijn afgeleid van een NEN 2580 meting. De meetstaat is bedoeld om een indicatie van de bruto vloeroppervlakten te geven. Er kunnen kleine verschillen zitten tussen de vermelde oppervlakten en de feitelijke oppervlakten, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
• Een zogenaamde oudheids-, asbest en een niet zelf-bewoningsclausule zullen worden opgenomen in de koopovereenkomst.

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 265.000,- k.k.
Aanvaarding
In overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
In centrum
Wonen
80 m2
Inhoud
200 m3
Aantal kamers
3 kamers
Aantal slaapkamers
2
Bijdrage VVE
€ 1,-
Tuin
Geen tuin
Garage
Geen garage
Toon meer

Bekijk ook

Kaart Zonnegrens

Kaart

Zonnegrens

Bewoner vertelt

" "