De Drie Kronen 2

1601 MT Enkhuizen € 825,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars biedt aan:

Op bedrijventerrein Schepenwijk in Enkhuizen bieden wij een uitstekend gelegen hoekunit aan. Deze unit wordt gekenmerkt door een omheind buitenterrein van maar liefst circa 54 m², waardoor u voldoende ruimte heeft voor diverse activiteiten en mogelijkheden.

Of u nu op zoek bent naar een werkruimte, opslagfaciliteiten of een plek om uw ambacht uit te oefenen, deze hoekunit biedt een veelzijdige en functionele oplossing. Met zijn strategische ligging op het bedrijventerrein Schepenwijk, profiteert u van een gunstige locatie met goede bereikbaarheid en zichtbaarheid.

Locatie
Bedrijventerrein Schepenwijk kenmerkt zich door haar uitstekende bereikbaarheid gezien de ligging nabij NS-station en de recent verbrede Drechterlandse- en Provincialeweg Enkhuizen-Hoorn met aansluitend Rijksweg A7 en de Houtribdijk Enkhuizen-Lelystad.

Vloeroppervlak
De bedrijfsunit bestaat totaal uit circa 107 m² bvo, welke als volgt verdeeld is:
• Begane grond totaal circa 54 m² bvo bedrijfsruimte
• Verdieping circa 54 m² bvo thans ingericht als bedrijfsruimte echter behoort het tot de mogelijkheden om dit in te richten als kantoorruimte.

Buitenterrein:
De unit is op een hoeklocatie gelegen met circa 54 m² omheind buitenterrein en op het mandelige terrein is voldoende parkeerruimte aanwezig.

Opleveringsniveau:
Het object zal worden opgeleverd inclusief:
Bedrijfsruimte:
• vrije hoogte circa 6,00 meter en onder de magazijnvloer circa 2,60 meter;
• maximale vloerbelasting begane grond ca. 1.000 kg/m²;
• maximale vloerbelasting houten verdiepingsvloer ca. 150 kg/m²;
• elektrische overheaddeur;
• krachtstroom aanwezig;
• zeer goede vloer, gevel- en dakisolatie;
• separate inloopdeur;
• raampartij in gevel 1e etage.

In overleg kunnen de bedrijfsunits door huurder zelf worden ingericht, maar verhuurder is bereid om te investeren in de bedrijfsunit. Logischerwijs wordt deze investering verdisconteerd in de huurprijs.

Huurcondities

Huurprijs: € 825,- per maand exclusief btw.

Servicekosten: Nader te bepalen.

Huuringangsdatum: In overleg.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huurtermijn: In overleg.

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform ROZ model.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan: Bij de gemeente Enkhuizen valt het perceel binnen het bestemmingsplan Enkhuizen Bedrijventerreinen. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming Bedrijventerrein-1 heeft. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Medemblik.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 825,- per maand
Huur BTW belast
Ja