Huis kopen: profiteer van een verhuis adviesgesprek

Ga je een nieuw huis kopen, of heb je misschien al concrete verhuisplannen? Maak dan een afspraak met een Van Overbeek Makelaar voor een gratis verhuis adviesgesprek. Er komt uiteindelijk toch heel wat kijken bij een huis kopen. Onze makelaars leggen dat graag aan je uit. Het verhuis adviesgesprek is helemaal gratis en zonder verplichtingen. In een uurtje praten we je helemaal bij. 

Doe de kopercheck!

Ieder hypotheekadvies is uniek. Of je nu start of doorstroomt op de woningmarkt. De Hypotheekshop heeft voor ieder moment in je leven een duidelijk verhaal.

Huis kopen? Kom voor een verhuis adviesgesprek

Wil je een huis kopen? Of heb je al wat verder gevorderde verhuisplannen? Belangrijk om je goed voor te bereiden zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Een huis kopen doe je tenslotte niet elke dag – dan zijn wat praktische tips van de expert wel handig. Bij Van Overbeek | makelaars realiseren we ons dat een verhuizing meer impact kan hebben dan je misschien verwacht. En daarom praten we iedereen die gaat verhuizen in een uurtje gratis bij in een verhuis adviesgesprek. 

Bij het kopen van een huis komt nog heel wat kijken. Dat de verhuizing zelf al een hele onderneming kan zijn is je vast bekend. Maar in het stadium daarvoor is het misschien nog wel belangrijker om goed te weten waar je om moet denken. Daar gaan we op in tijdens het verhuis adviesgesprek. We geven je tips waar je op moet letten tijdens de bezichtiging van het huis en tijdens de onderhandeling over de vraagprijs. Ook is het belangrijk om de (bouw)geschiedenis van de woning uit te zoeken en je te verdiepen in de omgeving en het bestemmingsplan. 

Verhuis adviesgesprek is breed van opzet

Tijdens het verhuisadvies gesprek geven we je niet alleen concrete handvatten om je te helpen een gedegen keuze te maken voor een koophuis. We geven je ook adviezen van financiële aard. Hoe zorg je ervoor dat je aankoopmakelaar jouw belangen goed behartigt? Hoe breng je de financiële gevolgen van de koop voor jouzelf goed in kaart? En, niet onbelangrijk, wat staat je te wachten ná het tekenen van de koopakte? In een uurtje beantwoorden we de vragen die je hebt over het kopen van een huis.

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Verhuisadviesgesprek inplannen?

Onze makelaars leggen graag aan je uit wat er komt kijken bij het kopen van een huis. Het verhuis adviesgesprek is helemaal gratis en zonder verplichtingen. In een uurtje praten we je helemaal bij.

Verkopers beoordelen ons op funda met een 9,4