Huis kopen: profiteer van een verhuisadviesgesprek

Verhuiskriebels en op zoek naar een andere woning? Maak dan een afspraak voor een verhuisadviesgesprek en vergroot je kansen op de woningmarkt. Onze  specialisten zijn al jaren dé lokale makelaar in jouw buurt. Zij kennen de markt. Dit verhuisadviesgesprek is helemaal gratis en zonder verplichtingen.  In een uurtje praten we je helemaal bij.

Trots op ons waarderingscijfer!

Huis kopen? Kom voor een verhuisadviesgesprek

Zeker nu de woningmarkt weer aan het veranderen is, is het belangrijk om te bepalen wat je strategie wordt. Wat betekent dit voor jou? Misschien kun je je budget verruimen. Grote kans dat je nu je blik kunt verbreden bij zoeken van jouw droomhuis. Het zijn slechts enkele van de vele vragen waar ons team je graag inzicht in geeft tijdens een gratis verhuisadviesgesprek.

Na het verhuisadviesgesprek heb je inzicht in:

Wat er komt kijken bij het kopen van een woningHet verschil tussen huren en kopen zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemenAlle kosten, zodat je een reëel budget kunt bepalen en de risico's inschattenHoe je jouw nieuwe huis kunt vinden en kopenWat wij allemaal voor je kunnen betekenenWat je allemaal te wachten staatHoe je je optimaal kunt voorbereiden om beslagen ten ijs te komenEen bredere kijk op welke woning geschikt voor je is.

Wij komen het je graag én vrijblijvend vertellen. Laat je eens een keer goed voorlichten over de woningmarkt. Onze makelaars weten wat er speelt. Zeker nu de woningmarkt weer aan het veranderen is, is het belangrijk om te bepalen wat je strategie wordt. Overbieden is lang niet meer de standaard. Dus je budget kan misschien ook wat worden verruimd.

Want een huis kopen doe je tenslotte niet elke dag – dan zijn wat praktische tips van onze specialisten wel handig.

Een uurtje van je tijd

Bij Van Overbeek Makelaars realiseren we ons dat een huis kopen meer impact kan hebben dan je misschien verwacht. We geven je tips waar je op moet letten tijdens de bezichtiging van het huis en tijdens de onderhandeling over de vraagprijs. Ook is het belangrijk om de (bouw)geschiedenis van de woning uit te zoeken en je te verdiepen in de omgeving en het bestemmingsplan.  En daarom praten we iedereen die gaat verhuizen in een uurtje gratis bij in een verhuisadviesgesprek. 

Verhuisadviesgesprek is breed van opzet

Tijdens het verhuisadviesgesprek geven we je niet alleen concrete handvatten om je te helpen een gedegen keuze te maken voor een koophuis. We geven je ook adviezen van financiële aard. Hoe zorg je ervoor dat je aankoopmakelaar jouw belangen goed behartigt? Hoe breng je de financiële gevolgen van de koop voor jouzelf goed in kaart? En, niet onbelangrijk, wat staat je te wachten ná het tekenen van de koopakte? In een uurtje beantwoorden we de vragen die je hebt over het kopen van een huis.

Verhuisadviesgesprek inplannen?

Onze makelaars leggen graag aan je uit wat er komt kijken bij het kopen van een huis. Het verhuis adviesgesprek is helemaal gratis en zonder verplichtingen. In een uurtje praten we je helemaal bij.