Huis kopen: profiteer van een verhuisadviesgesprek

Verhuiskriebels en op zoek naar een andere woning? Maak dan een afspraak voor een verhuisadviesgesprek en vergroot je kansen op de woningmarkt. Onze  specialisten zijn al jaren dé lokale makelaar in jouw buurt. Zij kennen de markt. Dit verhuisadviesgesprek is helemaal gratis en zonder verplichtingen.  In een uurtje praten we je helemaal bij.

Trots op ons waarderingscijfer!

Doe de Hypotheekcheck!

Maak een afspraak met één van onze Hypotheekadviseurs. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Huis kopen? Kom voor een verhuisadviesgesprek

Is het verstandig nu een nieuwe woning te kopen? De prijzen zijn hoog, maar de rente is laag. Is het slim om snel te handelen? Het zijn slechts enkele van de vele vragen waar ons team je graag inzicht in geeft. Een gratis waarde-indicatie, verhuisadvies, de toegevoegde waarde van een aankoopmakelaar, wij komen het je graag én vrijblijvend vertellen. Laat je eens een keer goed voorlichten over de woningmarkt. Onze makelaars weten wat er speelt.

Want een huis kopen doe je tenslotte niet elke dag – dan zijn wat praktische tips van onze specialisten wel handig. 

Een uurtje van je tijd

Bij Van Overbeek Makelaars realiseren we ons dat een huis kopen meer impact kan hebben dan je misschien verwacht. We geven je tips waar je op moet letten tijdens de bezichtiging van het huis en tijdens de onderhandeling over de vraagprijs. Ook is het belangrijk om de (bouw)geschiedenis van de woning uit te zoeken en je te verdiepen in de omgeving en het bestemmingsplan.  En daarom praten we iedereen die gaat verhuizen in een uurtje gratis bij in een verhuisadviesgesprek. 

Verhuisadviesgesprek is breed van opzet

Tijdens het verhuisadviesgesprek geven we je niet alleen concrete handvatten om je te helpen een gedegen keuze te maken voor een koophuis. We geven je ook adviezen van financiële aard. Hoe zorg je ervoor dat je aankoopmakelaar jouw belangen goed behartigt? Hoe breng je de financiële gevolgen van de koop voor jouzelf goed in kaart? En, niet onbelangrijk, wat staat je te wachten ná het tekenen van de koopakte? In een uurtje beantwoorden we de vragen die je hebt over het kopen van een huis.

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Verhuisadviesgesprek inplannen?

Onze makelaars leggen graag aan je uit wat er komt kijken bij het kopen van een huis. Het verhuis adviesgesprek is helemaal gratis en zonder verplichtingen. In een uurtje praten we je helemaal bij.