Ontdek de waarde van jouw huis tijdens onze Gratis Waardebepaling Dag

Op 21 september 2024 hebben we iets bijzonders voor jou gepland – onze “Gratis Waardebepaling Dag”! Dus heb je verhuisplannen is dit je kans om op zaterdag een afspraak te maken voor een gratis waardebepaling. Zo weet je direct wat je bestedingsruimte is en ontvang je tips over “Hoe verkoop je een huis” Wel zo handig als je voornemens hebt om je woning te verkopen.

Doe de kopercheck!

Wil je je huis verkopen? Vaak kennen wij de koper al! Benieuwd hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben? Doe in slechts 2 minuten de koperscheck!

Verhuisplannen? Begin met een waardebepaling

Sta je op het punt om te verhuizen? Wil je graag weten wat jouw woning waard is? Dan is deze dag perfect voor jou! Maak een afspraak dan komen wij bij je thuis want iedere huis is tenslotte uniek. We zullen je een eerlijke en realistische waardebepaling geven, zodat je direct weet wat je kunt verwachten. Geen gedoe, gewoon duidelijkheid.

Waarom kiezen voor een waardebepaling Van Overbeek Makelaars?

Lokale expertise: Al meer dan 50 jaar zijn wij dé lokale makelaar bij jou in de buurt. We kennen de markt als geen ander en begrijpen wat jouw woning uniek maakt.Gemak aan huis: Geen gedoe met afspraken op ons kantoor. Onze makelaar komt gewoon bij jou thuis. Zo kun je in alle comfort jouw vragen stellen en ontvang je persoonlijk advies op maat.Praktische tips: Naast een waardebepaling geven we je ook handige tips over het verkopen van jouw huis. Van stylingadvies tot slimme verkoopstrategieën, wij delen graag onze kennis met jou.Geen Verplichtingen: Onze Gratis Waardebepaling verplicht je tot niets. Het is een kans om vrijblijvend inzicht te krijgen in de potentie van jouw woning op de huidige markt, zonder enige druk om te verkopen.

Maak nu snel een afspraak voor onze “Gratis Waardebepalingdag” op 21 september 2024. Het is gratis, vrijblijvend én op een zaterdag, dus perfect passend in jouw drukke agenda. Wacht niet langer en ontdek de mogelijkheden met Van Overbeek Makelaars!

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.