Huis verkopen?

Ga je je huis verkopen? Dan wil je natuurlijk de beste prijs. Wat zijn de belangrijkste succesfactoren? Hoe verkoop je je huis goed? Wat zijn de belangrijkste do’s en don’ts bij het verkopen van je huis? Bij Van Overbeek Makelaars weten we precies waar we op moeten letten. Je huis verkopen is per slot van rekening ons vak. Wij weten waar kopers warm voor lopen. Zo kunnen we je huis perfect in de markt zetten! .

Trots op ons waarderingscijfer

Gratis waardebepaling

Weten wat je huis verkopen je op zal leveren? Laat één van onze makelaars een gratis waardebepaling doen. Wij kennen de markt en weten wat je huis waard is en waarom. Met onze waardebepaling weet je waar je aan toe bent. Je huis verkopen met succes? Bel of mail ons!

Succesvolle aanpak om je huis te verkopen

Je huis verkopen begint met een gedegen waardebepaling. We geven je daarmee een realistische inschatting van de prijs die je kunt krijgen voor je woning. We bepalen daarna samen een verkoopplan en geven je bovendien verkoopgarantie. Natuurlijk laten we ook professionele foto’s maken van je opgeruimde en ingerichte woning. We presenteren je huis direct aan de kopers in onze database en op Funda. Als verkoopmakelaar behartigen we exclusief jouw belangen: jouw huis verkopen voor de beste prijs staat bij ons voorop.

Vaak kennen we de verkoper al
Via ons woonwens systeem schrijven woningzoekers zich bij ons in.  Zo weten wij precies wat men zoekt. Mocht jouw woning voldoen aan de eisen van de woningzoekende dan ontvangen zij een e-mail nog voor dat het op Funda staat. Natuurlijk spreken wij ook heel veel mensen tijdens een bezichtiging waardoor wij precies weten wat men zoekt. Een koppeling is dan snel gemaakt. Dus grote kans dat wij de koper van jouw woning al kennen.

Je huis snel verkopen? We hebben er ook een artikel over geschreven in de kennisbank!

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

De voordelen op een rij

Je huis verkopen wij met de hoogste opbrengst. We geven je verkoopgarantie en stippelen de weg daarnaartoe uit.Ook in onze database zoeken we actief naar geschikte kopers.Je hebt één makelaar en dus één vast aanspreekpunt.

Beste presentatie van je huis

We laten professionele foto's maken van je huis.Kopers kunnen je huis ook virtueel bezichtigen.Je huis staat ook te koop op social media en nu.nlJe kunt meedoen aan de Open Huizen Avonden.
Bezichtiging

Wil jij ook profiteren van onze succesvolle aanpak?

Je huis verkopen met een Van Overbeek makelaar is een garantie op succes. Wij kennen de markt, weten waar huizenkopers naar op zoek zijn en gaan direct actief voor je aan de slag. Je huis verkopen bij Van Overbeek betekent dat je gaat voor de hoogste opbrengst: wij geven je verkoopgarantie en stellen een verkoopplan op. Via onze vestigingen in Purmerend, Hoorn, Edam-Volendam en West-Friesland bereiken we heel veel huizenzoekers in Noord-Holland. Nieuwsgierig naar hoe we jouw huis met succes verkopen? Kom langs op een van onze vestigingen of bel voor een afspraak.

Aan de slag met een verkoopmakelaar?

Kies voor een makelaar die je ontzorgt bij de verkoop van je huis. En die bovendien gaat voor de hoogste opbrengst en garantie geeft voor succes.

Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.