Je huis verkopen in de regio Edam-Volendam?

Maak dan een afspraak met Joris Westerneng. Joris is al jaren makelaar in het prachtige Edam en weet alles over de woningmarkt in de omgeving Edam-Volendam. Of het nu gaat om nieuwbouw of een statig pand in het centrum van Edam-Volendam, bij Van Overbeek zijn wij van alle markten thuis. Wij verkopen jouw huis!

Trots op ons waarderingscijfer!

Doe de kopercheck!

Wil je je huis verkopen? Vaak kennen wij de koper al! Benieuwd hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben? Doe in slechts 2 minuten de koperscheck!

Een succesvolle verkoop begint bij Van Overbeek

Maak daarom een afspraak met Joris en laat je informeren over “Hoe verkoop ik een huis?”. Tijdens een verkoopadviesgesprek geeft Joris tips over het verkopen van een woning. Zo kun je een goede afweging maken over hoe je jouw huis wilt gaan verkopen.

Weten wat je woning waard is?
Vraag dan een gratis waardebepaling aan. Een Van Overbeek Makelaar komt bij je langs en geeft je direct inzicht in de marktwaarde van je huis. Zo weet je wat de bestedingsruimte is. De woningmarkt is volop in beweging en dit kan ook consequenties hebben voor je woning. Vraag daarom of Joris bij je langs komt voor een gratis waardebepaling.

Je huis optimaal gepresenteerd!
Wij vinden het belangrijk dat je woning goed en realistisch wordt gepresenteerd. Je krijgt maar één keer de kans voor een eerste indruk. Wij vinden het dan ook belangrijk dat je woning gefotografeerd wordt door een professionele fotograaf. Wij zijn een innoverende makelaar en altijd op zoek naar de nieuwste manieren van presenteren.

Presentatie pakket voor de woning:

Professionele foto's Virtuele bezichtiging 360 graden foto's WoonvideoSocial Media tool om je woning makkelijk te delen Goed vindbaar op het internetOptimale presentatie op de Van Overbeek site

Wat vinden anderen van onze dienstverlening?
Wij vinden het belangrijk om te weten wat men van onze dienstverlening en onze woningpresentatie vindt. Dit willen wij dan ook graag met je delen. Wij hebben er voor gekozen om de beoordelingen van Funda te laten zien. Een onafhankelijke beoordeling waar wij geen invloed op hebben.

Klik hier om onze beoordelingen te zien.

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met u op.