Je huis verkopen in West-Friesland?

Kies dan voor een echte Westfriese makelaar. Een makelaar die ìn het werkgebied woont. Van Overbeek Makelaars West-Friesland is gevestigd in Stede Broec en heeft samen met Van Overbeek Makelaars Hoorn een regionale functie voor de woningmarkt in West-Friesland. Ieder huis is voor ons uniek en verdient optimale aandacht.

Trots op ons waarderingscijfer!

Doe de kopercheck!

Wil je je huis verkopen? Vaak kennen wij de koper al! Benieuwd hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben? Doe in slechts 2 minuten de koperscheck!

Je woning wordt optimaal gepresenteerd

Wij vinden het belangrijk dat je woning optimaal en professioneel gepresenteerd wordt. Daarom kiezen wij er voor om jouw huis door een professionele fotograaf te laten fotograferen. Omdat wij een innoverende makelaar zijn, zijn wij altijd op zoek naar de nieuwste manieren van presenteren.

De fotograaf maakt diverse soorten presentaties van je huis:

Professionele foto's die groot gepresenteerd worden in de brochure, op Funda en op onze websiteDe woning is eventueel virtueel te bezichtigen Er wordt een woonvideo gemaakt en gedeeld op het Van Overbeek You Tube kanaal

Weten wat jouw woning waard is?

Het is altijd handig om je bestedingsruimte te weten. Maak daarom een afspraak met een Van Overbeek Makelaar voor een gratis waardebepaling. Wij komen bij je langs en geven je direct inzicht in je bestedingsruimte. Tevens geven wij je tips voor de eventuele verkoop van de woning.

Vaak kennen wij de koper al!
De woningmarkt is volop in beweging. Iedereen wil weer op de hoogte zijn van het nieuwste aanbod. Om op de hoogte te blijven van het nieuwste aanbod dient men een woonwensformulier in te vullen. Een lijst van “eisen” waar een woning aan dient te voldoen om te willen of kunnen kopen. Jouw woning in de verkoop bij Van Overbeek? Dan kijken wij welk woonwensformulier matcht met jouw huis.

Weten wat anderen van Van Overbeek Makelaars vinden?

Als je er voor kiest om je woning te verkopen met behulp van een Van Overbeek Makelaar dan kies je voor een optimale presentatie van je woning:

Je woning wordt gefotografeerd door een professionele fotograafMet één druk op de knop kan je woning gedeeld worden op Social MediaWij maken een woningvideo van je huisWat kun je verwachten bij de afhandeling van de verkoop van je woning Het is mogelijk om je huis virtueel te bezichtigen via een mobiele telefoon Uiteraard staat je woning ook gepresenteerd op onze eigen website en op Funda

Weten wat anderen van Van Overbeek Makelaars vinden?

Lees wat anderen van ons vinden. Wij hebben er voor gekozen om de beoordelingen van Funda te laten zien omdat deze beoordelingen echt onafhankelijk zijn. Natuurlijk zijn we blij met een goed cijfer, maar ook als het niet naar wens is gegaan willen wij dit weten. Feedback mag je altijd aan ons geven!.

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.