Weten wat je huis waard is?

Overweeg je te verhuizen in West-Friesland? Voordat je deze stap zet, is het belangrijk om een goed inzicht te hebben in de waarde van je huidige woning. Bij Van Overbeek Makelaars begrijpen we dat een nauwkeurige waardebepaling essentieel is voor een succesvolle verkoop. Daarom bieden we een gratis waardebepaling van je huis aan. Onze ervaren makelaars zijn goed bekend met de lokale markt en kunnen een grondige analyse uitvoeren om de waarde van je woning te bepalen.

Onze gratis waardebepaling verplicht je tot niets! Wij komen bij je thuis, inspecteren je woning zorgvuldig en verstrekken je vervolgens een eerlijke en objectieve schatting van de waarde. Zo kun je weloverwogen beslissingen nemen over je volgende stappen in West-Friesland.

Voornemens om je huis te verkopen? Start met een gratis waardebepaling!

Nieuwsgierig naar wat jouw woning waard is? Met een gratis waardebepaling weet je direct wat je bestedingsruimte is. Maak gerust een afspraak en onze makelaars komen bij je thuis en nemen de woning op. Deze gratis waardebepaling verplicht je tot niets! Zodra wij de woning goed hebben bekeken geven wij je een reële schatting van de waarde. Zo weet je exact waar je aan toe bent. En kun je nadat je de waarde weet rustig beslissen welke vervolgstappen je wilt nemen.

Tijdens dit bezoek worden verschillende aspecten van de woning beoordeeld, zoals;

De staat van onderhoudDe locatie De grootte van de woningRecente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de buurt.

Voornemens om je huis te verkopen? Start met een gratis waardebepaling!

Nieuwsgierig wat jouw woning waard is? Met een gratis waardebepaling weet je direct wat je bestedingsruimte is. Maak gerust een afspraak en wij komen bij je thuis en neemt de woning op. Deze gratis waardebepaling verplicht je tot niets! Zodra wij de woning goed hebben bekeken geven wij je een reële schatting van de waarde. Zo weet je exact waar je aan toe bent. En kun je nadat je de waarde weet rustig beslissen welke vervolgstappen je wilt nemen.

Wij kennen de woningmarkt

Alle makelaars van Van Overbeek zijn goed op de hoogte van de lokale ontwikkelingen en kunnen je uitstekend adviseren over hoe je je woning het beste kunt presenteren om potentiële kopers aan te trekken. Daarnaast begrijpen we bij Van Overbeek Makelaars dat elke woning uniek is en dat de woningmarkt voortdurend in beweging is. We streven er naar om elke klant een persoonlijke dienstverlening te bieden die voldoet aan hun specifieke behoeften. Wij adviseren je graag over het verkopen van je woning. Vaak kennen wij de koper al vanuit de woonwens. Een speciale tool waar potentiële kopers hun woonwens kunnen achterlaten. Een mooie kans voor jou als verkoper.

Wat is het verschil tussen een waardebepaling en een taxatie?

Het belangrijkste verschil is dat een gratis waardebepaling niet geschikt is als rapport voor bijvoorbeeld een hypotheek of juridische doeleinden. Hier heb je een officieel taxatierapport voor nodig. Een taxatierapport wordt uitgevoerd door een gecertificeerde taxateur. Uiteraard heeft Van Overbeek gecertificeerde taxateurs in huis en kunnen we desgewenst ook een taxatierapport voor je verzorgen.

Wij kunnen wel van alles zeggen, maar wat vinden anderen van ons?

Als makelaar leveren wij heel persoonlijke dienstverlening, we spannen ons dan ook steeds opnieuw tot het uiterste in voor een goede match. Op de onafhankelijke huizensite Funda hebben veel van onze klanten – kopers én verkopers – een review geplaatst over de door ons geleverde diensten. Hier zijn we trots op en willen dit dan ook graag met je delen.

9,3 Wij zijn trots op ons cijfer

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.

Ruim 50 jaar dé lokale makelaar Een persoonlijke aanpakGegarandeerd een beter resultaat