Weten wat je huis waard is?

Wil je graag weten wat je huis waard is in Purmerend en omstreken? Overweeg je te verhuizen, maar wil je eerst een grondig inzicht krijgen in de waarde van je huidige woning? Bij Van Overbeek Makelaars staan we klaar om je te helpen met een professionele waardebepaling van je huis. Onze ervaren makelaars gaan verder dan alleen de buitenkant van je woning. Ze nemen een breed scala aan factoren in overweging, waaronder de omgeving, het bestemmingsplan, het energielabel en recente markttrends, om zo een nauwkeurige schatting van de waarde van je woning te kunnen maken.

Huis verkopen? Kies voor een waardebepaling!

Heb je verhuisplannen? Neem dan contact op met Van Overbeek Makelaars uit Purmerend. Met een gratis waardebepaling huis weet je direct wat je bestedingsruimte is. Wij maken een afspraak en komen naar je toe. Nadat wij de woning hebben opgenomen ontvang je een reële schatting van de waarde van je huis. Zo weet je exact  waar je aan toe bent. Onze waardebepaling verplicht je tot niets en is gratis! Wij snappen als geen ander dat je pas kunt beslissen welke vervolgstappen je wilt nemen als je een goed beeld van de marktwaarde van je huis hebt. Met onze informatie kun je deze afweging goed maken.

Tijdens dit bezoek worden verschillende aspecten van de woning beoordeeld, zoals:

De staat van onderhoudVoorzieningenDe locatie De grootte van de woningRecente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de buurt

Wij weten wat er speelt!

Wij kennen de woningmarkt in de regio Purmerend als geen ander en adviseren je graag over het verkopen van je woning. Waar moet je op letten, waar moet je rekening mee houden? Je huis te koop zetten is stap één, je huis verkopen een tweede. Waar moet je op letten en waar moet je rekening mee houden? De woningmarkt is volop in beweging. Als we bij je langskomen bespreken we graag welke mogelijkheden je hebt om je woning goed in de markt te kunnen zetten. En ook belangrijk; wat is een reële prijs? Wist je dat zich bij Van Overbeek Makelaars veel huizenzoekers melden met een specifieke woonwens? Daardoor kennen wij veel kopers al, voor wie wij gericht op zoek zijn.

Taxatie nodig?

Dan is een afspraak om een gratis waardebepaling te maken niet de juiste weg. Een gratis waardebepaling is namelijk niet hetzelfde is als een officieel taxatierapport. Een taxatierapport is vaak nodig bij het verkrijgen van een hypotheek of voor juridische doeleinden en wordt uitgevoerd door een gecertificeerde taxateur. Dus wanneer je een officieel taxatierapport nodig hebt komt een gecertificeerde taxateur van Van Overbeek Makelaars bij je thuis. En ontvang je een taxatierapport dat geschikt is voor iedere geldverstrekker.

Wat voor cijfer geven anderen aan ons?

Wij doen iedere dag weer onze uiterste best om onze dienstverlening zo goed en persoonlijk mogelijk met veel enthousiasme uit te voeren. Wij spannen ons steeds opnieuw in voor een goede match. En heb je verbeterpunten? Wij horen het graag. Op de onafhankelijk huizensite Funda hebben veel van onze klanten – kopers én verkopers – een review geplaatst over de door ons geleverde diensten. En hier zijn we trots op! Dus wil je weten hoe anderen over ons denken?  Klik dan hier.

9,2 Wij zijn trots op ons cijfer!

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.

Ruim 50 jaar dé lokale makelaar Een persoonlijke aanpakGegarandeerd een beter resultaat