Taxatie voor regio Purmerend

Heb jij een taxatie nodig voor een woning in de regio Purmerend? Dan is het heel logisch dat je kiest voor een taxateur van Van Overbeek Makelaars. Niet alleen omdat ze al ruim 50 jaar taxaties verrichten in de regio Purmerend, maar ook omdat alle taxateurs in Purmerend zijn gecertificeerd. Hierdoor ontvang je een taxatierapport dat voldoet aan alle eisen van de geldverstrekkers.

Doe de koperscheck!

Ieder hypotheekadvies is uniek. Of je nu start of doorstroomt op de woningmarkt. De Hypotheekshop heeft voor ieder moment in je leven een duidelijk verhaal.

Je huis laten taxeren? 

Zorg er dan voor dat je een rapport in handen krijgt dat voldoet aan alle eisen van de geldverstrekkers. Bij Van Overbeek werken wij volgens de regels van het NWWI. Het NWWI ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Zo ontvangen geldverstrekkers, intermediairs en consumenten een heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxatie. Een NWWI taxatierapport wordt door alle geldverstrekkers geaccepteerd.

Wist je dat wij binnen 72 uur een compleet NWWI taxatierapport kunnen leveren? Wel zo handig voor je hypotheek!

Taxatie of een waardebepaling?

Wanneer je bezig bent om je hypotheek over te sluiten heb je een origineel taxatierapport nodig.  Maar een taxatie kan ook van pas komen bij de aan- of verkoop van een huis.  Een taxatiewaarde is goede munitie voor de onderhandeling. Als je alleen de waarde van de woning wilt weten kun je er ook voor kiezen om een afspraak te maken voor een gratis waardebepaling. Voor een gratis waardebepaling komt een Van Overbeek Makelaar naar de woning en geeft een waarde af zodat je vanuit daar verdere plannen kunt maken.

Denk je dat de waarde van je woning is gestegen?

Dan is het slim om een afspraak te maken met een hypotheekadviseur bij jou in de buurt. Want het kan zomaar zijn dat je hypotheek in een lagere tariefgroep kan komen. En dat kan serieus geld schelen!

Reden genoeg om een afspraak te maken. Wist je dat bij De Hypotheekshop het eerste gesprek altijd gratis is? De hypotheekadviseurs vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn voor jouw persoonlijke situatie.

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het forulier in en we nemen snel persoonlijk contact met u op.