Blijven wonen of toch verhuizen?

Loop je ook met de vraag of je beter kan blijven wonen of toch verhuizen?

Maak dan een afspraak voor een Alles in Eén Gesprek van Van Overbeek

Wij komen dan bij je thuis voor een vrijblijvend gesprek.

Een cijfer waar wij trots op zijn!

Eén bezoek. Drie onderwerpen. Heel veel wijzer zonder verplichting.

Gratis Waarde-indicatieOnze visie op verkopen en aankopenEen kijkje in je toekomst

Het Van Overbeek Alles In Eén Gesprek

Het gaat er wild aan toe op de huizenmarkt. De vreemdste prijzen vliegen je rond de oren. Maar wat betekent dat nou voor jou als huiseigenaar? Nu verkopen en profiteren van de overwaarde?

Trouwens: wat ís jouw huis eigenlijk waard? Blijft de woningmarkt zo onstuimig? Is het verstandig nu een nieuwe woning te kopen? De prijzen zijn hoog, maar de rente is laag. Is het slim om snel te handelen? Het zijn slechts enkele van de vele vragen waar ons team je graag inzicht in geeft.

Een gratis waarde-indicatie, verkoopadvies, de toegevoegde waarde van een aankoopmakelaar, wij komen het je graag én vrijblijvend vertellen. Laat je eens een keer goed voorlichten over de woningmarkt. Onze makelaars weten wat er speelt.

Gratis Waarde-indicatie 

Gelden die snel stijgende woningprijzen voor elk huis? Dat is vooral een kwestie van een reële inschatting. Van Overbeek Makelaars biedt haar bekende gratis waarde-indicatie; de zeer realistische waardebepaling, waarmee volgende stappen kunnen worden overwogen.

Wat doe ik met mijn woning?

Wie eenmaal weet wat de woning waard is, kan voor verkoop kiezen. Ooit een kwestie van een verkoopprijs bepalen en een te koop bord plaatsen. Maar wat als het gaat om tientallen geïnteresseerden? Hoe werkt het dan met bieden, wanneer is het genoeg? Vragen we te veel of juist te weinig? Een onderwerp waar specialistische kennis het verschil kan maken.

Een woning verkopen om een andere woning te kopen?

Ook een onderwerp dat deskundigheid vereist. Hier spelen immers extra factoren als aankopen en opleveren. Nog een onderwerp: het benutten van de overwaarde. Bijvoorbeeld om een verbouwing te financieren of ter ondersteuning van gezinsleden. Stuk voor stuk thema’s die tijdens het Alles in Eén Gesprek rustig op een rijtje worden gezet.

Wil je een goede afweging maken wat voor jou persoonlijke situatie de beste keuze is? Maak dan een afspraak met één van onze makelaars.

Maak nu een afspraak voor een Alles in Eén Gesprek

Eén bezoek. Drie onderwerpen. Heel veel wijzer en vrijblijvend.

Maak snel een afspraak met één van onze makelaars.