Klantcases

Bij Van Overbeek Makelaars werken we hard om mooie resultaten te behalen voor onze klanten. En daar zijn we best wel trots op! Zie hier een greep uit onze mooie samenwerkingen met klanten.

“Tim’s enthousiasme sprong eruit”

Peter en Mieke Bouwman uit Hoorn kijken met een goed gevoel terug op de verkoop en aankoop van hun woningen in Hoorn. Alle drie met hulp van Tim Jansen van de Van Overbeek vestiging Hoorn.

“Na het overlijden van mijn vader, benaderden we Tim en enkele andere makelaars voor de verkoop van de ouderlijke woning in Hoorn. Een goed onderhouden vrijstaand pand, maar wel gedateerd. Tim was de enige die de potentie zag. Zijn enthousiasme sprong eruit. Hij kwam met…

Volledige case lezen

“De koper liep op de kermis”

“Toen we het huis van mijn moeder in Lutjebroek mochten verkopen, hebben we meerdere makelaars uitgenodigd. Met Remko hadden we een fijn gesprek. Hij is eerlijk en to the point. Geen man van gladde praatjes. Bovendien komt hij ook uit deze omgeving en dat spreekt ons aan. De keus voor hem was dus snel gemaakt.

Het weekend voordat de woning op Funda kwam, was de jaarlijkse kermis. Remko raadde mij aan om vooraf op Facebook aan…

Volledige case lezen

Van Weidevenne naar Zuidoost Beemster

“Eind 2019 kregen we een bouwnummer toegewezen voor een nieuwbouwproject in Zuidoost-Beemster,” vertelt Jeroen van der Gaag uit Purmerend. “De toewijzing kwam onverwacht omdat wij dachten dat alles al toegewezen was.

Dit leuke nieuws betekende tegelijkertijd dat we veel moesten bespreken en regelen. Makelaar Edwin van Buuren had kort daarvoor…

Volledige case lezen

“Ons huis is een buitenkans”

“We wilden vanuit Purmerend de rust opzoeken van West-Friesland. Gerard kenden we al omdat hij ook de woningaankoop van onze dochter had begeleid. Met hem hebben we een goede klik. We vinden dit ontzettend belangrijk. Gerard is kritisch en altijd eerlijk. Daar zijn we hem heel dankbaar voor.

We waren al in onderhandeling over een ander huis toen Gerard het bouwkundig rapport onder ogen kreeg en ontdekte dat…

Volledige case lezen

“Het contact met Daan was altijd direct, snel en nuchter”

Meteen bij het kennismakingsgesprek op kantoor van Van Overbeek Makelaars was het contact met Daan Wubs goed. Omdat ik alleen een huis aankocht, was ik niet alleen op zoek naar aankoopbegeleiding, maar heb ik ook aangegeven op zoek te zijn naar een kritische sparringspartner. Dat is gelukt, en is in deze woningmarkt erg nuttig gebleken.

Volledige case lezen