Klantcases

Bij Van Overbeek Makelaars werken we hard om mooie resultaten te behalen voor onze klanten. En daar zijn we best wel trots op! Zie hier een greep uit onze mooie samenwerkingen met klanten.

Judith en Bert Hertog: één adres voor het complete verhaal

Judith en Bert Hertog zochten iets groters voor hun gezin met vier kinderen. Liefst een huis met een grotere tuin. Via een online advertentie viel de keus op Daan Wubs van Van Overbeek Makelaars in Hoorn. Een kennismaking die uitstekend beviel, mede door de adequate aanpak van het onderwerp financiering. Bert maakte zich wat zorgen over zijn status als Zzp’er. Daan schakelde direct door naar Patrick Reijn van de Hypotheekshop in Hoorn, die het echtpaar langs de financiële obstakels loodste.

“Bezoek voor het gevoel eerst eens wat woningen”, gaf Daan het echtpaar Hertog als advies. Een tip die Judith en Bert ter harte namen; zij bekeken vijf woningen en deden zo waardevolle ervaring op met de woningmarkt. Ervaring die uitstekend van pas kwam toen hun interesse werd gewekt voor een woning aan de Dorpsstraat in Zwaag. Judith en Bert zagen zich er al helemaal zitten. Makelaar Daan wees hen op de valkuilen. Pas toen alle plussen en minnen waren afgestreept, kon Daan aan de slag met de verkopers. Een tijdrovend, gecompliceerd verhaal, dat vele lange maanden in beslag zou nemen. “Zonder Daan was het ons nooit gelukt”, aldus Judith.

Toen de verkoop eenmaal rond was, werd direct de eigen woning in Bangerd-Oosterpolder in de markt gezet. Foto’s waren eerder in een fotogeniek stadium gemaakt en de woning werd opengesteld voor twee bezoekronden. Dat bleef beperkt tot één: van de eerste zes bezoekers deden er drie direct een goed bod. Naast de juiste prijs was een naadloze overdracht een wens. Ook dat lukte. In januari verhuisde het gezin naar de nieuwe, royale droomlocatie. Judith: “Wij hebben ontzettend veel steun gehad aan Daan en Patrick en hun medewerkers. Ze hebben zoveel zorgen voor ons weggenomen, dat we meteen kunnen genieten van ons nieuwe thuis.”

Wendy en Ronald

“Remko is een echte vakman”

Wij hebben in de afgelopen jaren herhaaldelijk gebruik gemaakt van Remko’s expertise, en elke keer heeft hij onze verwachtingen overtroffen. Zijn toewijding aan ons als verkoper en koper was top, en hij zorgde er altijd voor dat alles tot in de kleinste details geregeld was.

Wat ons het meest aansprak, was zijn eerlijkheid. Remko deelt zijn mening op een nuchtere en eerlijke manier, gebaseerd op zijn uitgebreide kennis van de woningmarkt in West-Friesland. We wisten dat we op hem konden vertrouwen voor eerlijke antwoorden en advies dat in ons belang was.

Onze laatste ervaring met Remko was bij de aankoop van ons droomhuis. Hij heeft ons begeleid en ondersteund bij elke stap van het proces, en we konden niet gelukkiger zijn met het resultaat. Hij heeft ons geholpen om op een van de mooiste plekjes in Enkhuizen te belanden, en daar zijn we hem enorm dankbaar voor.

“Tim’s enthousiasme sprong eruit”

Peter en Mieke Bouwman uit Hoorn kijken met een goed gevoel terug op de verkoop en aankoop van hun woningen in Hoorn. Alle drie met hulp van Tim Jansen van de Van Overbeek vestiging Hoorn.

“Na het overlijden van mijn vader, benaderden we Tim en enkele andere makelaars voor de verkoop van de ouderlijke woning in Hoorn. Een goed onderhouden vrijstaand pand, maar wel gedateerd. Tim was de enige die de potentie zag. Zijn enthousiasme sprong eruit. Hij kwam met…

“De koper liep op de kermis”

“Toen we het huis van mijn moeder in Lutjebroek mochten verkopen, hebben we meerdere makelaars uitgenodigd. Met Remko hadden we een fijn gesprek. Hij is eerlijk en to the point. Geen man van gladde praatjes. Bovendien komt hij ook uit deze omgeving en dat spreekt ons aan. De keus voor hem was dus snel gemaakt.

Het weekend voordat de woning op Funda kwam, was de jaarlijkse kermis. Remko raadde mij aan om vooraf op Facebook aan…

Van Weidevenne naar Zuidoost Beemster

“Eind 2019 kregen we een bouwnummer toegewezen voor een nieuwbouwproject in Zuidoost-Beemster,” vertelt Jeroen van der Gaag uit Purmerend. “De toewijzing kwam onverwacht omdat wij dachten dat alles al toegewezen was.

Dit leuke nieuws betekende tegelijkertijd dat we veel moesten bespreken en regelen. Makelaar Edwin van Buuren had kort daarvoor…

“Ons huis is een buitenkans”

“We wilden vanuit Purmerend de rust opzoeken van West-Friesland. Gerard kenden we al omdat hij ook de woningaankoop van onze dochter had begeleid. Met hem hebben we een goede klik. We vinden dit ontzettend belangrijk. Gerard is kritisch en altijd eerlijk. Daar zijn we hem heel dankbaar voor.

We waren al in onderhandeling over een ander huis toen Gerard het bouwkundig rapport onder ogen kreeg en ontdekte dat…

“Het contact met Daan was altijd direct, snel en nuchter”

Meteen bij het kennismakingsgesprek op kantoor van Van Overbeek Makelaars was het contact met Daan Wubs goed. Omdat ik alleen een huis aankocht, was ik niet alleen op zoek naar aankoopbegeleiding, maar heb ik ook aangegeven op zoek te zijn naar een kritische sparringspartner. Dat is gelukt, en is in deze woningmarkt erg nuttig gebleken.