Van Weidevenne naar Zuidoost Beemster

““Eind 2019 kregen we een bouwnummer toegewezen voor een nieuwbouwproject in Zuidoost-Beemster,” vertelt Jeroen van der Gaag uit Purmerend. “De toewijzing kwam onverwacht omdat wij dachten dat alles al toegewezen was.”

Doe de kopercheck!

Wil je je huis verkopen? Vaak kennen wij de koper al! Benieuwd hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben? Doe in slechts 2 minuten de koperscheck!

“Dit leuke nieuws betekende tegelijkertijd dat we veel moesten bespreken en regelen. Makelaar Edwin van Buuren had kort daarvoor al een gratis waardebepaling gedaan van onze huidige woning en met hem hadden we een leuke klik. Daarom hebben we Edwin ook uitgekozen voor het taxatierapport en het regelen van het verkooptraject later dit jaar.

Ons nieuwe huis wordt naar verwachting in de lente van 2021 opgeleverd, maar dan moet het nog worden ingericht, voordat we kunnen verhuizen. “Wat is verstandig?” vroegen we hem. “Nu al verkopen of nog even wachten?” Edwin verzekerde ons dat het nu nog niet nodig is om ons huis in de Weidevenne in de verkoop te doen. Er zijn nog geen aanwijzingen dat de woningmarkt op korte termijn gaat veranderen. Als dat al gebeurt, gaat dat niet van de één op de andere dag. Zijn antwoord stelde ons gerust, vooral omdat we liever niet extra willen verhuizen naar een tussentijdse huurwoning.

Edwin is rustig en dat is heel prettig, want een huis kopen en verkopen is in deze tijd behoorlijk stressvol. We zijn blij met hem als makelaar. Bij zijn kennismaking nam Edwin een blikje stroopwafels mee. Een kleine geste die bijdraagt aan het goede gevoel.”

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.