Nieuwbouw

Ben jij op zoek naar een nieuwbouw woning of appartement? Kijk dan onderstaand naar de nieuwbouw projecten waar wij op dit moment de verkoop en/of verhuur voor mogen regelen. Staat hier niet het nieuwbouw project bij die voldoet aan jouw wensen of eisen of staan er op dit moment helemaal geen nieuwbouw projecten in neem dan contact met ons op en laat ons weten waar je naar op zoek bent dan helpen wij je verder.

Wil je meer informatie over een specifiek nieuwbouw project die wij in de verhuur of verkoop hebben.  Klik dan het nieuwbouwproject aan en zie alle informatie.

Ga je voor een nieuwbouwhuis? Dan zijn dit de voordelen!

Grote kans dat jouw wensen worden uitgevoerd. Dus handig hoef je niet te zijn.Alles fris en nieuwNieuwbouwwoningen zijn goed geïsoleerd dus energie zuinig. Dit scheelt in je portemonnee.Hoogstaande ventilatiesystemen voor een betere luchtkwaliteitDe verkoopprijs staat vast, dus je weet precies waar je aan toe bentEerste jaren geen onderhoudskosten

DE VIJFHOEK PURMEREND

Wij verwachten in het 4de kwartaal van 2022 te starten met het project De Vijfhoek in Purmerend. Er komen aan de Kanaalstraat 27 appartementen in de verkoop en de verhuur . Oplevering van De Vijfhoek is medio 2024.

Meer weten over dit project? Klik dan op het project en schrijf je daar in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven over De Vijfhoek in Purmerend