Huis kopen? Neem een aankoopmakelaar mee!

Een huis kopen is een vak apart. Voor elke aankoopmakelaar van Van Overbeek is het de dagelijkse praktijk. Wij kijken objectief naar de waarde van het huis en de bouwkundige staat – matcht het huis echt met je verwachtingen? Ook onderhandelen we namens jou. Als aankoopmakelaar behartigen we immers jouw belangen. Wij zijn altijd scherp én realistisch.

Trots op ons waarderingscijfer!

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Kies voor een aankoopmakelaar die je echt ontzorgt bij de aankoop van een huis. Weten of onze aanpak bij jou past? We leggen je graag uit hoe wij werken en waarom we dat zo doen.

Wat kun je verwachten van een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar begeleidt je van a tot z bij het kopen van een huis. Dat begint met een oriënterend gesprek over je woonwensen. Tijdens een bezichtiging inspecteren we de woning en geven we je een indicatie van de reële waarde. Ook doen we onderzoek naar de omgeving, het bestemmingsplan en de bouwkundige staat van de woning.

Kortom, je krijgt altijd een goed onderbouwd advies. In nauw overleg met jou onderhandelt de aankoopmakelaar over de prijs en de voorwaarden van de koop met de verkopende partij. Gaat de koop door, dan voeren we een grondige inspectie uit tijdens de overdracht en begeleiden je natuurlijk ook bij de notaris.

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

De belangrijkste voordelen op een rij

Wij zijn niet emotioneel betrokken - dat is pure winst! Je krijgt gegarandeerd een beter aankoopresultaat.We gaan altijd voor succes: no cure, no pay dus.We behoeden je voor (juridische) valkuilen en risico's.

Dit kun je verwachten van een aankoopmakelaar

We voeren een inspectie uit van de woning tijdens de bezichtiging.Je krijgt direct een indicatie van de reële waarde van de woning.We onderhandelen over de prijs en voorwaarden, in overleg met jou.Een grondige inspectie van de woning voor de overdracht.
Proosten omdat je een huis hebt gekocht

Altijd een aankoopmakelaar in de buurt

Een aankoopmakelaar die je helpt bij een huis kopen in de regio: dan is het wel handig als hij de buurt zelf ook goed kent. Met vier vestigingen in Noord-Holland – Purmerend, Hoorn, Edam-Volendam en West-Friesland – zijn wij goed thuis in de regio én op de hoogte van de marktwaarde van het lokale woningaanbod. Wil je een huis kopen? Kom dan eens langs om er (vrijblijvend) over te praten – daar word je beslist wijzer van! En grote kans dat jij straks ook proost op je nieuwe woning.

Nieuwsgierig naar onze aanpak?

Ga je een huis kopen? Een aankoopmakelaar van Van Overbeek vertelt je graag hoe wij je daarbij kunnen helpen. Vul het formulier in en we maken snel een afspraak met je.