Woning kopen? Neem een aankoopmakelaar uit Edam Volendam mee!

Een woning kopen doe je niet iedere dag. Onze Van Overbeek Aankoopmakelaar uit Edam Volendam wel. Joris Westerneng heeft iedere dag te maken met het aankopen van woningen in Edam-Volendam. Als echte Edammer weet hij alles van de woningmarkt in deze omgeving.

Kies daarom altijd voor een lokale aankoopmakelaar en maak een afspraak voor een gratis verhuisadviesgesprek door dit gesprek weet je straks alles over een huis kopen en grote kans dat je straks ook kan proosten op je nieuwe woning!

Trots op ons waarderingscijfer!

Gratis advies van een aankoopmakelaar

Met een vestiging midden in het centrum van Edam Volendam is Van Overbeek dé lokale aankoopmakelaar als het gaat om het kopen van een huis in de regio van deze gemeente.

Want het kopen van een huis is best spannend en door het grote tekort op de woningmarkt wordt het kopen van een huis beste lastig.

Is het nu juist verstandig om te gaan verhuizen? Welke onderhandeling pas je toe in deze markt? Wat is nu een reëel prijs. Dit zijn reële vragen waar wij tijdens een verhuisadviesgesprek antwoord geven.

Met de tips van onze makelaars tijdens een gratis verhuisadviesgesprek weet je waar je op dient te letten bij het kopen van een woning.

Gewoon even een afspraak maken de aankoopmakelaar uit Edam-Volendam en onder het genot van een kopje koffie nemen alles gratis en vrijblijvend met je door.

Edam-Volendam is een bijzondere gemeente!

In de stad Edam en het dorp Volendam vind je veel historische panden. Veel unieke huizen met letterlijk en figuurlijk hun eigen waardes. Van Overbeek makelaars is al ruim 50 jaar de makelaar in deze regio en is specialist op het gebied van historische panden.

Wij weten dus wat de woning waard is! Neem daarom een aankoopmakelaar mee die je kan adviseren over de reële waarde van het huis. Zo betaal je nooit teveel.

Andere prachtige plaatsen binnen de gemeente Edam

Diverse plaatsen zijn in der loop ter tijd gefuseerd met Edam-Volendam, als laatste is de gemeente Zeevang er bijgekomen. Ook in deze gemeente is Van Overbeek Makelaars actief als verkoopmakelaar, aankoopmakelaar èn taxateur.

Net als in Edam Volendam zijn er in de regio meerdere unieke plaatsen. De plaatsen die bij de gemeente horen zijn: Beets, Etersheim, Hobrede, Kwadijk, Middelie, Oosthuizen, Purmer (gedeeltelijk), Schardam en Warder. Prachtige plaatsen en ieder dorp heeft zijn eigen stijl. Wist je dat je heel goed kunt fietsen in deze regio! En als je toch in Edam Volendam bent rij dan ook naar Monnickendam en Broek in Waterland.

Joris Westerneng helpt je graag bij de aankoop van je droomhuis

Professionele begeleiding is wel zo prettig want wij zijn een aankoopmakelaar die voor jouw belangen opkomt en duizenden euro’s voor je bespaart. Kom gerust een langs of neem vrijblijvend contact op met Joris Wersterneng. Vele tevreden kopers gingen je voor! 

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Kies voor een gratis verhuisadviesgesprek!

Onze makelaars leggen graag aan je uit wat er komt kijken bij het kopen van een huis. Het verhuis adviesgesprek is helemaal gratis en zonder verplichtingen. In een uurtje praten we je helemaal bij.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.