Woning kopen? Neem een aankoopmakelaar uit Edam Volendam mee!

Een woning kopen doe je niet iedere dag. Onze Van Overbeek Aankoopmakelaar uit Edam Volendam wel. Joris Westerneng heeft iedere dag te maken met het aankopen van woningen in Edam-Volendam. Als echte Edammer weet hij alles van de woningmarkt in deze omgeving. Kies daarom altijd voor een lokale makelaar.

Trots op ons waarderingscijfer!

Doe de kopercheck!

Wil je je huis verkopen? Vaak kennen wij de koper al! Benieuwd hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben? Doe in slechts 2 minuten de koperscheck!

Gratis advies van een aankoopmakelaar

Met een vestiging midden in het centrum van Edam Volendam is Van Overbeek dé lokale aankoopmakelaar als het gaat om het kopen van een huis in de regio van deze gemeente. Het kopen van een huis is best spannend en dit hoef je niet alleen te doen. Onze makelaars geven je tijdens een gratis verhuisadviesgesprek allemaal tips waar je op dient te letten bij het kopen van een woning. Gewoon even een afspraak maken de aankoopmakelaar uit Edam-Volendam en onder het genot van een kopje koffie nemen alles gratis en vrijblijvend met je door.


Edam-Volendam is een bijzondere gemeente!
In de stad Edam en het dorp Volendam vind je veel historische panden. Veel unieke huizen met letterlijk en figuurlijk hun eigen waardes. Van Overbeek makelaars is al 50 jaar de makelaar in deze regio en is specialist op het gebied van historische panden. Wij weten dus wat de woning waard is! Neem daarom een aankoopmakelaar mee die je kan adviseren over de reële waarde van het huis. Zo betaal je nooit teveel.


Andere prachtige plaatsen binnen de gemeente Edam
In de loop der tijd zijn diverse plaatsen gefuseerd met Edam-Volendam, als laatste is de gemeente Zeevang er bijgekomen. Ook in deze gemeente is Van OVerbeek Makelaars actief als verkoopmakelaar, aankoopmakelaar èn taxateur. De plaatsen die bij de gemeente horen zijn: Beets, Etersheim, Hobrede, Kwadijk, Middelie, Oosthuizen, Purmer (gedeeltelijk), Schardam en Warder. Eigenlijk is de vraag: Wie wil er niet in de gemeente Edam-Volendam wonen? .


Joris Westerneng helpt je graag bij de aankoop van je droomhuis
Het is wel zo prettig als je professionele begeleiding krijgt van een makelaar die voor jouw belangen opkomt en duizenden euro’s voor je bespaart. Kom gerust een langs of neem vrijblijvend contact op met Joris Wersterneng.

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.