Huis kopen? Regel een kritische blik

Ga je een huis kopen? Dan is een aankoopmakelaar goud waard. Een huis kopen doe je immers niet elke dag. Onze aankoopmakelaars helpen je daarbij; huizen kopen en verkopen is ons vak. Met een NVM Van Overbeek aankoopmakelaar sta je direct 1-0 voor. Want wij kennen de woningmarkt, kijken met een kritische blik naar de voors en tegens van een woning en onderhandelen namens jou over een scherpe prijs. Dat maakt een huis kopen echt leuk!

Trots op ons waarderingscijfer!

Bereken wat je kunt lenen

Elk hypotheekadvies is anders. Ga je voor het eerst een huis kopen of stroom je door op de woningmarkt? En er spelen meer factoren een rol. De Hypotheekshop adviseert bij elke situatie.

Blijven wonen of toch verhuizen?

Is dit ook een vraag die maar in je hoofd blijft spelen? Plan dan een verhuisadviesgesprek in. Tijdens dit gratis en vrijblijvend gesprek vertellen wij je alles over de huidige woningmarkt. Want er komt best veel op je af. De huizenprijzen zijn hoog maar de rente is weer laag. Wat zijn je kansen op de woningmarkt en waarmee vergroot je jouw kans op de woningmarkt. Allemaal vragen die we tijdens het gesprek zullen beantwoorden zodat je goed voorgelicht de woningmarkt op kan.

Aankoopmakelaar behartigt jouw belangen!

Heb je een woning op het oog? Schakel dan een NVM Van Overbeek Aankoopmakelaar in om je te ondersteunen. Met vestigingen in Purmerend, Edam-Volendam, Hoorn en West-Friesland kennen wij de regionale woningmarkt heel goed. We adviseren je optimaal over een realistisch bod, ontbindende voorwaarden en eventuele valkuilen. Natuurlijk letten we ook op de bouwkundige aspecten van de woning; we laten je met een kritische blik naar je eigen droomhuis kijken. Zo ben je er zeker van dat je aankoopmakelaar je belangen perfect behartigt. Want als aankoopmakelaar zijn wij er voor jou!

Wat staat er te koop?

Ben je je aan het oriënteren op de huizenmarkt? Wil je in Noord-Holland een huis kopen? Geef dan jouw woonwens middels een woonprofiel aan ons door en ontvang altijd het nieuwste woningaanbod in je mail. Je ontvangt dan het aanbod die voldoen aan jouw wensen. Zo ben je als eerste op de hoogte.

Weet jij al wat je kunt lenen?

Elk hypotheekadvies is anders. Ga je voor het eerst een huis kopen of stroom je door op de woningmarkt? En er spelen meer factoren een rol. Van Overbeek Makelaars werkt samen met De Hypotheekshop. Er is altijd een Hypotheekshop bij jou in de buurt. De Hypotheekshop adviseert bij elke situatie en is uiteraard onafhankelijk en altijd op zoek naar de beste keuze voor jou.

Wil je weten wat je kunt lenen? Gebruik dan onze handige tool en maak daarna een afspraak met een hypotheekadviseur. Het eerste gesprek is altijd gratis.

De belangrijkste voordelen op een rij

Wij zijn niet emotioneel betrokken - dat is pure winst! Je krijgt gegarandeerd een beter aankoopresultaat.We gaan altijd voor succes: no cure, no pay dus.We behoeden je voor (juridische) valkuilen en risico's.

Dit kun je verwachten van een aankoopmakelaar

Een professionele adviseur die alleen jouw belangen behartigd Advies tijdens het gehele aankoopproces, controle van de koopakteGeeft advies over de buurt, bouwkundige staat en duurzaamheid van de woningBegeleiding tijdens de eindinspectie voor de sleuteloverdrachtOnze makelaar weet precies wat de marktwaarde van de woning isOnderhandeld over de prijs en voorwaarden altijd in overleg met jou
Makelaar aan de telefoon

Huis kopen? Neem een aankoopmakelaar mee!

Een aankoopmakelaar die je helpt bij een huis kopen in de regio: dan is het wel handig als hij de buurt zelf ook goed kent. Met vier vestigingen in Noord-Holland – Purmerend, Hoorn, Edam-Volendam en West-Friesland – zijn wij goed thuis in de regio én op de hoogte van de marktwaarde van het lokale woningaanbod. Wil je een huis kopen? Kom dan eens langs om er (vrijblijvend) over te praten – je wordt er beslist wijzer van!

Profiteer van een adviesgesprek

Waar let je op bij een bezichtiging? Welke valkuilen kun je verwachten?Hoe weet je of de vraagprijs reëel is? Wat doe je na het tekenen van de koopakte?

Verhuizen - wat komt daarbij kijken?

We hebben een handige verhuischecklist voor je.Geef je adreswijziging veilig en digitaal door aan meerdere bedrijven. Check de reviews wat vonden anderen van onze aanpak? Maak een afspraak voor een gratis verhuisadviesgesprek!

Nieuwsgierig naar onze aanpak?

Ga je een huis kopen? Een van onze aankoopmakelaars vertelt je graag hoe wij je daarbij kunnen helpen. Vul het formulier in en we maken snel een afspraak met je.