Op zoek naar een huis in de regio Purmerend?

Kijk dan eerst bij het woningaanbod van Van Overbeek. Hier vind je de te koop staande huizen in o.a. Purmerend, Purmerland, Kwadijk, Ilpendam, Zuidoostbeemster, Middenbeemster, De Rijp, Waterland, Wormerland en vele andere plaatsen.

Trots op ons waarderingscijfer!

Doe de kopercheck!

Wil je je huis verkopen? Vaak kennen wij de koper al! Benieuwd hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben? Doe in slechts 2 minuten de koperscheck!

Kijk onderstaand bij het overzicht en zie je een woning die voldoet aan jouw woonwensen? Plan dan een bezichtiging in. Zie je geen woning die voldoet aan jouw woonwens vul dan je woonwens formulier in en ontvang altijd als eerste het nieuwste woningaanbod. Of maak een afspraak met de makelaar voor een gratis verhuisadviesgesprek. Tijdens dit gesprek ontvangt je alle tips over het kopen van een huis.

Onze vestiging van Van Overbeek Makelaars Purmerend is al 50 jaar gevestigd in Purmerend. Niet alleen is de vestiging gevestigd in Purmerend ook al onze makelaars komen uit deze regio. In iedere wijk hebben wij de afgelopen jaren wel woningen verkocht. Daarom durven wij ons ook dé lokale makelaar te noemen. Maak gerust een afspraak dan vertellen wij je er graag over!

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.