Op zoek naar een huis in de regio Purmerend?

Een huis kopen in de regio Purmerend? Kijk dan eerst bij het woningaanbod van Van Overbeek. Daar vind je een groot aandeel van de huizen die te koop staan in Purmerend bij Van Overbeek Makelaars. 

Niet alleen is de vestiging al ruim 50 jaar gevestigd in Purmerend ook al onze makelaars komen uit deze regio. In iedere wijk hebben wij de afgelopen jaren wel woningen verkocht. Daarom durven wij ons ook dé lokale makelaar te noemen.

Trots op ons waarderingscijfer!

Gratis verhuisadviesgesprek

Bij het kopen van een huis komen verschillende aspecten samen; Wat is verstandiger? Blijven wonen of toch verhuizen?  Bekijk je het huis dat je in Purmerend hebt gevonden objectief genoeg of kijk je door een roze bril? En wat is dan wijsheid? Welke prijs ga je bieden?  Allemaal vragen die je krijgt als je een woning gaat kopen. Omdat wij alle dagen woningen kopen en verkopen delen we graag onze ervaringen met je tijdens een verhuisadviesgesprek.

Interesse in een verhuisadviesgesprek? Vul dan onderstaand formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Na het verhuisadviesgesprek heb je inzicht in:

Wat er komt kijken bij het kopen van een woningHet verschil tussen huren en kopen zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemenAlle kosten, zodat je een reëel budget kunt bepalen en de risico's inschattenHoe je jouw nieuwe huis kunt vinden en kopenWat wij allemaal voor je kunnen betekenenWat je allemaal te wachten staatHoe je je optimaal kunt voorbereiden om beslagen ten ijs te komenEen bredere kijk op welke woning geschikt voor je is

Je huis in Purmerend gevonden?

Staat jouw droomhuis tussen ons woningaanbod? Plan dan snel een bezichtiging in. En natuurlijk hopen wij dat jij de nieuwe bewoner mag worden. Zie je geen woning die voldoet aan jouw woonwens vul dan je woonwens formulier in en ontvang altijd als eerste het nieuwste woningaanbod in je mail. Wij mailen alleen het aanbod dat voldoet aan jouw wensen! 

Een huis kopen? Neem een aankoopmakelaar mee.

Heb je je droomhuis gevonden? Neem dan bij de volgende bezichtiging een aankoopmakelaar.
Het voordeel is dat wij niet door een roze bril kijken maar samen met jou objectief kijken naar de woning. Dit voorkomt teleurstellingen. Als aankoopmakelaar behartigen wij alleen jouw belangen en begeleiden het hele biedingsproces. Met een aankoopmakelaar koop je een woning zonder zorgen.

Weet jij al wat je kunt lenen?

Voordat je op zoek gaat naar een woning in de regio Purmerend is het verstandig om te weten wat je kunt lenen. Reken dit heel snel uit met onze handige tool. Weten wat dit betekent voor jouw persoonlijke situatie? Maak dan een afspraak bij de hypotheekadviseur van De Hypotheekshop Hoogstraat in Purmerend. Bij ieder hypotheekadvies wordt gekeken naar jouw persoonlijke situatie. Wist je dat het eerste gesprek altijd gratis is? Laat daarom goed informeren zodat je weet wat het budget is om jouw droomhuis te kunnen kopen. Zo voorkom je teleurstellingen.

Huis te koop in Purmerend

Hier vind je een overzicht van alle huizen die te koop staan in Purmerend. Wil

Bekijk alle woningen

Huis kopen? Kies voor een gratis verhuisadvies- gesprek!

Onze makelaars leggen graag aan je uit wat er komt kijken bij het kopen van een huis. Het verhuis adviesgesprek is helemaal gratis en zonder verplichtingen. In een uurtje praten we je helemaal bij.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.