Huis kopen in Edam-Volendam en omgeving?

Huis kopen in Edam-Volendam en omgeving? Van Overbeek Makelaars helpt je op weg. We zijn al jaren een begrip in de regio en beschikken over een groot aanbod van koopwoningen in o.a. Edam, Volendam, Hobrede, Oosthuizen en Warder. 

Trots op ons waarderingscijfer!

Doe de kopercheck!

Wil je je huis verkopen? Vaak kennen wij de koper al! Benieuwd hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben? Doe in slechts 2 minuten de koperscheck!

Huis kopen Volendam-Edam

Edam-Volendam is een gemeente gelegen in Noord-Holland. De gemeente ligt aan het Markermeer, dit maakt het een ideale plaats voor natuur- en waterliefhebbers. De plaatsen Edam en Volendam tellen samen zo’n 28.000 inwoners, waarvan +/- 7000 in Edam en +/- 21.000 in Volendam.

Huis kopen in Edam

De stad Edam is wereldwijd beroemd om zijn kazen. De kaasmarkten in de stad trekken jaarlijks ook nog veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Naast de kazen heeft Edam nog veel meer te bieden zoals de historische binnenstad die vol staat met rijksmonumenten. De stad is via een sluis verbonden met het Markermeer, waardoor ook deze plaats ideaal is voor een ieder die van water houdt.

Bekijk het aanbod van koophuizen in Edam 

Huis kopen in Volendam

Volendam is een traditioneel vissersdorp. Op De Dijk, waar jaarlijks vele toeristen komen, kun je nog kakelverse vis krijgen. Niet alleen de vis, maar ook de traditionele Volendamse klederdracht is voor veel toeristen een reden om naar Volendam te gaan. Vanuit de haven kun je met de boot naar Marken, een leuke trip voor jong en oud.

Bekijk het aanbod van koophuizen in Volendam

Aanbod koophuizen in Edam-Volendam

Van Overbeek Makelaars heeft een groot aanbod van koopwoningen in Edam-Volendam. Of je nu op zoek bent naar een appartement, tussenwoning, vrijstaande woning of een boerderij, Van Overbeek Makelaars help je erbij.

Woningaanbod bekijken

Staat jouw droomhuis er niet bij?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het nieuwste aanbod in de regio Edam-Volendam? Vul dan een woonwensformulier in en ontvang nieuw woningaanbod in uw mail. Of vraag een gratis verhuisadviesgesprek aan en ontvang tips van de makelaar over de aanschaf van een huis. En hoe je geld kunt besparen bij de aankoop van je huis!

Onze vestiging Van Overbeek Makelaars Edam-Volendam is gevestigd midden in het karakteristieke centrum van Edam. Kom gerust eens langs. Joris vertelt je graag alles over Edam-Volendam. Want als inwoner van Edam weet hij er voldoende over te vertellen. En misschien hoor je de mooie speeltoren wel door de straten klinken of kom je een echte kaasdrager tegen. In Edam kan het allemaal!

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het forulier in en we nemen snel persoonlijk contact met u op.