Huis kopen in Edam-Volendam en omgeving?

Huis kopen in Edam-Volendam en omgeving? Van Overbeek Makelaars helpt je op weg. We zijn al jaren een begrip in de regio en beschikken over een groot aanbod van koopwoningen in o.a. Edam, Volendam, Hobrede, Oosthuizen en Warder. 

Trots op ons waarderingscijfer!

Huis kopen Volendam-Edam

Edam-Volendam is een gemeente gelegen in Noord-Holland. De gemeente ligt aan het Markermeer, dit maakt het een ideale plaats voor natuur- en waterliefhebbers. De plaatsen Edam en Volendam tellen samen zo’n 28.000 inwoners, waarvan +/- 7000 in Edam en +/- 21.000 in Volendam.

Huis kopen in Edam-Volendam

De stad Edam is wereldwijd beroemd om zijn kazen. De kaasmarkten in de stad trekken jaarlijks ook nog veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Naast de kazen heeft Edam nog veel meer te bieden zoals de historische binnenstad die vol staat met rijksmonumenten. De stad is via een sluis verbonden met het Markermeer, waardoor ook deze plaats ideaal is voor een ieder die van water houdt.

Bekijk het aanbod van koophuizen in Edam-Volendam 

Aanbod koophuizen in de regio van Edam-Volendam

Van Overbeek Makelaars heeft naast de vestiging in het centrum van Edam-Volendam ook een vestiging in Purmerend. Of je nu op zoek bent naar een woning in of rond Edam-Volendam Van Overbeek Makelaars help je erbij. Kijk hier voor het complete Van Overbeek woningaanbod voor een appartement, tussenwoning, vrijstaande woning of een boerderij,

Staat jouw droomhuis er niet bij?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het nieuwste aanbod in de regio Edam-Volendam? Vul dan een woonwensformulier in en ontvang nieuw woningaanbod in uw mail. Of vraag een gratis verhuisadviesgesprek aan en ontvang tips van de makelaar over de aanschaf van een huis. En hoe je geld kunt besparen bij de aankoop van je huis!

Onze vestiging Van Overbeek Makelaars Edam-Volendam is gevestigd midden in het karakteristieke centrum van Edam. Kom gerust eens langs. Joris vertelt je graag alles over Edam-Volendam. Want als inwoner van Edam weet hij er voldoende over te vertellen. En misschien hoor je de mooie speeltoren wel door de straten klinken of kom je een echte kaasdrager tegen. In Edam kan het allemaal!

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het forulier in en we nemen snel persoonlijk contact met u op.