Op zoek naar een huis in de regio Edam-Volendam?

Altijd al in de regio Edam-Volendam willen wonen? Kijk dan naar het aanbod van onze vestiging Edam-Volendam met te koop staande woningen in o.a. Edam, Volendam, Hobrede, Oosthuizen, Warder.

Doe de kopercheck!

Wil je je huis verkopen? Vaak kennen wij de koper al! Benieuwd hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben? Doe in slechts 2 minuten de koperscheck!

Staat jouw droomhuis er niet bij?

Wil je op de hoogte gehouden worden van het nieuwste aanbod in de regio Edam-Volendam? Vul dan een woonwensformulier in en ontvang nieuw woningaanbod in uw mail. Of vraag een gratis verhuisadviesgesprek aan en ontvang tips van de makelaar over het kopen van een huis. En hoe je geld kunt besparen bij de aankoop van je huis!

Onze vestiging Van Overbeek Makelaars Edam-Volendam is gevestigd midden in het karakteristieke centrum van Edam. Kom gerust eens langs. Joris vertelt je graag alles over Edam-Volendam. Want als inwoner van Edam weet hij er voldoende over te vertellen. En misschien hoor je de mooie speeltoren wel door de straten klinken of kom je een echte kaasdrager tegen. In Edam kan het allemaal!

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het forulier in en we nemen snel persoonlijk contact met u op.

Verkopers beoordelen onze prijs/kwaliteit op funda met een 9,4