Wil je een huis kopen in Hoorn?

Hoorn is een prachtige stad gelegen aan het Markermeer in Noord-Holland. De haven is prachtig en het aanbod van huizen is erg divers.

Ben je op zoek naar een koopwoning in Hoorn? Bekijk dan het aanbod van Van Overbeek Makelaars, wij zijn al 50 jaar dé makelaar wanneer je een woning wil kopen in Hoorn. 

Trots op ons waarderingscijfer!

Doe de kopercheck!

Wil je je huis verkopen? Vaak kennen wij de koper al! Benieuwd hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben? Doe in slechts 2 minuten de koperscheck!

Hoorn: de ideale plaats om een woning te kopen

De oude binnenstad van Hoorn trekt jaarlijks veel bezoekers. Of je nu komt voor de bekende winkels of wat meer unieke winkels, je vindt er wat je zoekt. Na het winkelen kun je terecht in haven van Hoorn, waar je kunt genieten van een hapje of drankje met een prachtig uitzicht over het Markermeer.

Hoorn is groen
Naast het oude centrum en uitgebreide winkelaanbod is Hoorn voor een stad ook erg groen. De stad is voorzien van een groot aantal parken en daarnaast is het Markermeer een echt pluspunt voor alle natuurliefhebbers.

Bereikbaarheid
Hoorn is goed bereikbaar met zowel het eigen vervoer als het openbaar vervoer. De stad is gelegen aan de snelweg A7 waardoor je binnen no-time in Amsterdam zit. Daarnaast is de stad voorzien van meerdere treinstations met een goede verbinding met zowel het noorden van de provincie als de randstad.

Huis kopen in Hoorn

Als je een huis wil kopen zit je bij Van Overbeek Makelaars op de juiste plek. Door onze 50 jaar ervaring kennen onze makelaars de regio als geen ander. Maak je woonwensen aan ons kenbaar, dan zoeken wij met jou mee naar jouw droomhuis. Denk je dat je jouw ideale koopwoning hebt gevonden? Neem dan gerust een van onze makelaars mee. Doordat deze niet emotioneel met het huis betrokken is kijkt deze op een andere manier naar het huis dan jij.

NVM Makelaar

Alle vestigingen van Van Overbeek Makelaars zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM). NVM Makelaars staan voor kwaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid. Mocht je over willen gaan tot de aanschaf van een huis, kies dan altijd voor een makelaar welke is aangesloten bij de NVM, deze behartigt namelijk alleen jouw belangen.

Woningaanbod Hoorn

Ben je benieuwd naar het actuele woningaanbod in Hoorn? Klik op deze link om alle koopwoningen te zien.

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.