Huis kopen in Hoorn? Neem een aankoopmakelaar mee!

Een huis gezien op Funda of bij een lokale makelaar in de regio Hoorn? Neem dan een Van Overbeek Aankoopmakelaar uit Hoorn mee als je het huis (weer) gaat bezichtigen. Onze makelaars kennen de huizenmarkt als geen ander en weten wat de reële waarde is van de woningen in deze regio. Een huis kopen doe je niet iedere dag, wij wel!

Trots op ons waarderingscijfer

Doe de kopercheck!

Wil je je huis verkopen? Vaak kennen wij de koper al! Benieuwd hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben? Doe in slechts 2 minuten de koperscheck!

Laat je informeren over een aankoopmakelaar!

Maak een afspraak met Van Overbeek Makelaars in Hoorn en vraag om een gratis verhuisadviesgesprek. Je ontvangt tijdens dit gesprek alle informatie over het kopen van een huis. Waar dien je op te letten, hoe gaan de onderhandelingen, wat zijn de valkuilen; allemaal items waar wij je advies over geven tijdens een kopje koffie.


Altijd op de hoogte van het nieuwste woningaanbod?
Dat kan! Vul dan je woonwens in en je ontvangt iedere dag, als een woning voldoet aan je wensen, een mailtje of een telefoontje.

Vul je woonwens in

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.