Bedrijfsmakelaar voor koop, verkoop, huur en verhuur

Onze bedrijfsmakelaar helpt je bij het huren, verhuren, kopen en verkopen van een bedrijfspand. Ook als je op zoek bent naar een beleggingspand kun je prima terecht bij Van Overbeek Makelaars. Wij spreken gemeentes en projectontwikkelaars in Noord-Holland en weten wat er waar speelt.

Bedrijfspand kopen of huren? Kies voor een bedrijfsmakelaar

Als je een bedrijfspand wilt verhuren of verkopen zit je goed bij een bedrijfsmakelaar van Van Overbeek Makelaars. En ook als je een bedrijfspand wilt kopen of huren. Met onze bedrijfsmakelaar vind je de beste winkelpanden, opslagruimtes, kantoren en bedrijfsruimtes. Net waar je naar op zoek bent! Dankzij onze contacten met gemeenten, projectontwikkelaars en ondernemers weten wij heel goed wat er in Noord-Holland speelt en hebben we een duidelijk beeld van de zakelijke vraag én het zakelijke aanbod in de regio.

Neem gerust ook een kijkje op onze pagina gedane zaken. We zijn hier best trots op. 

De voordelen op een rij

Wij verhuren én verkopen bedrijfspanden Al 50 jaar ervaring in bedrijfsonroerend goedKennis van beleggen in vastgoedGecertificeerd voor TMI taxaties

Thuis op elk terrein!

Kantoor- en winkelpandenBedrijfs- en opslagruimtesHuur, verhuur, koop én verkoopOok voor beleggingspanden!

Beleggen in een bedrijfspand?

Ben je op zoek naar een goede belegging? Investeer dan in bedrijfsonroerend goed. De panden waarvoor wij bemiddelen zijn verhuurd, dus je genereert direct een maandelijkse cashflow. Wist je dat een netto rendement van 6 tot 8 procent realistisch is? Bij de aankoop van een beleggingspand ben je feitelijk verzekerd van hoog rendement. Van Overbeek heeft een gevarieerd aanbod van beleggingspanden die te koop staan. We adviseren je graag over beleggen in vastgoed – de mogelijkheden, de kansen én de aandachtspunten!

Neem ook een kijkje op onze pagina met het beleggingsaanbod.

Wij kennen de regio!

De bedrijfsmakelaars van Van Overbeek Makelaars kennen de regio heel goed! We hebben een uitgebreid netwerk van projectontwikkelaars en ondernemers en spreken vaak met medewerkers bij de verschillende gemeentes in Noord-Holland. Op elk van onze vier vestigingen in Purmerend, Hoorn, Edam-Volendam en West-Friesland weten we wat er in de regio beschikbaar is en komt. Kom gerust eens langs of neem vrijblijvend contact op met één van onze vestigingen.

Neem gerust een kijkje op een van onderstaande pagina’s en kijk of er aanbod tussen staat die geschikt is voor jouw onderneming of wensen. Natuurlijk mag je altijd bellen en bespreken we graag je kansen!

Bedrijfsruimte
Bedrijfsunit
Kantoorruimte
Beleggen
Winkelruimte
A1 locatie
Maatschappelijke doeleinde 
Panden met uitbreidingsmogelijkheden
Bouwgrond

Zo beoordelen onze klanten Van Overbeek Makelaars

Afspraak maken met één van onze bedrijfs makelaars?

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.