Van Overbeek Bedrijfsmakelaar

Niet iedereen mag zich bedrijfsmakelaar noemen. Van Overbeek wel! Al ruim 50 jaar zijn wij dé bedrijfsmakelaar in jouw regio. Onze bedrijfsmakelaars zijn specifiek opgeleid om te makelen in vastgoed. Uiteraard zijn wij ook lid van NVM Business dé brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs in het commercieel vastgoed. 

Bedrijfspand kopen of huren? 

Ben jij op zoek naar een pand om te huren of te kopen?  Kijk dan bij ons zakelijk aanbod. En als je er geen pand bij staat dat voldoet aan jouw wensen neem dan contact met ons op. Dankzij onze contacten met gemeenten, projectontwikkelaars en ondernemers weten wij heel goed wat er in Noord-Holland speelt. Zo hebben we een duidelijk beeld van de zakelijke vraag én het zakelijke aanbod in de regio. Deze informatie delen wij natuurlijk graag met je. 

Bedrijfspand verhuren of verkopen

Speel jij met de gedachten om je pand te gaan verhuren of te verkopen? Maak dan een afspraak. Dan drinken we samen een kop koffie en luisteren naar je wensen. Natuurlijk denken wij ook graag mee over je toekomstplannen!

Vul hier je wensenlijst in dan zoeken wij alvast met je mee!

De voordelen op een rij

Wij verhuren én verkopen bedrijfspanden Al 50 jaar ervaring in bedrijfsonroerend goedKennis van beleggen in vastgoedGecertificeerd voor TMI taxaties

Thuis op elk terrein!

Kantoor- en winkelpandenBedrijfs- en opslagruimtesHuur, verhuur, koop én verkoopOok voor beleggingspanden!

TMI Taxatie

TMI taxatie staat voor Taxatie Management Instituut. Alle Van Overbeek taxateurs taxateren volgens TMI. Een taxatierapport dat staat voor een gedegen rapport voor alle geldverstrekkers. Alle taxateurs die met het TMI systeem werken hebben dezelfde uitgangspunten. Hiermee zijn de TMI taxaties onderling vergelijkbaar en uniform. Ook je bedrijfspand taxeren volgens de TMI richtlijnen? Maak een afspraak dan komen onze professionals bij je langs.

Beleggen in een bedrijfspand?

Ben je op zoek naar een goede belegging? Investeer dan in bedrijfsonroerend goed. De panden waarvoor wij bemiddelen zijn verhuurd, dus je genereert direct een maandelijkse cashflow. Wist je dat een netto rendement van 6 tot 8 procent realistisch is? Bij de aankoop van een beleggingspand ben je feitelijk verzekerd van hoog rendement. Van Overbeek heeft een gevarieerd aanbod van beleggingspanden die te koop staan. We adviseren je graag over beleggen in vastgoed – de mogelijkheden, de kansen én de aandachtspunten!

Afspraak maken met één van onze bedrijfs makelaars?

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.