Gratis het nieuwste aanbod  ontvangen?

Wil jij ook straks proosten omdat je jouw droomhuis hebt gevonden? Vul dan onderstaand formulier in en je ontvangt een mail om een account aan te maken waarbij je je persoonlijke woonwensen aan kunt geven. Zo ontvang je altijd het nieuwste aanbod dat voldoet aan jouw wensen.

Trots op onze beoordeling!

Je eigen woonprofiel aanmaken

Je bent nog maar een paar stappen verwijderd van een persoonlijk woonprofielaccount. Jouw persoonlijke woonprofiel komt in een veilige Van Overbeek Makelaars omgeving.

Vul op het inschrijfformulier je gegevens inJe ontvangt per e-mail een gebruikersnaam en een link om je wachtwoord in te stellenEenmaal ingelogd in de IDD van Van Overbeek kun je altijd je gegevens en je woonwensen aanpassen.

Tips

Stel je zoektermen eventueel iets ruimer in. Zo vergroot je de kans om je droomhuis te vinden.Het is ook mogelijk om juist gebieden uit te sluiten.Vergeet de overige woonwensen niet. Sleep eenvoudig ieder woningkenmerk naar de juiste plek.

Alles ingevuld?

Bekijk dan de woningen die wij voor jou hebben geselecteerd.

Komt er een woning in de verkoop die voldoet aan jouw woonwensen dan ontvang je van ons een mail. In de mail klik je eenvoudig naar jouw digitale dossier waarin alle woningen te zien zijn.
Een woning kopen is best spannend. Laat je daarom goed informeren!

Er komt immers heel wat kijken bij de aankoop van een huis. Onze makelaars leggen dat graag aan je uit. Geheel gratis!

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie