Weten wat je huis waard is?

Ga je verhuizen? Doe dan een gratis waardebepaling. Huis A is niet per se hetzelfde waard als huis B, zelfs niet als ze er ongeveer hetzelfde uit zien en bij elkaar in de buurt staan. Een professional kijkt breder om de reële waarde van een huis te bepalen. Onze makelaars nemen ook factoren mee als omgeving, bestemmingsplan en energielabel. Schakel Van Overbeek Makelaars in voor een gratis waardebepaling van je huis.

Huis verkopen? Doe eerst een waardebepaling huis!

Overweeg je te verhuizen? Maar alleen als je je huidige woning goed kunt verkopen? Met een gratis waardebepaling huis weet je direct wat je bestedingsruimte is. Onze makelaars komen bij je thuis en nemen de woning op. Ze geven je een reële schatting van de waarde van je huis zodat je weet waar je aan toe bent. Deze gratis waardebepaling verplicht je tot niets! Wij snappen dat je pas kunt beslissen welke vervolgstappen je wilt nemen als je een goed beeld van de marktwaarde van je huis hebt.

Tijdens dit bezoek worden verschillende aspecten van de woning beoordeeld, zoals:

De grootte van de woningDe locatie Staat van onderhoudVoorzieningenRecente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de buurt

Wij weten wat er speelt

Onze makelaars weten precies wat er speelt in de woningmarkt en kunnen je dan ook uitstekend adviseren over het verkopen van je woning. Waar moet je op letten, waar moet je rekening mee houden? Je huis te koop zetten is stap één, je huis verkopen een tweede. Vast staat dat de woningmarkt volop in beweging is. Onze makelaars laten je graag zien welke mogelijkheden je hebt om je woning goed in de markt te zetten, voor een reële prijs. Bij Van Overbeek Makelaars melden zich ook veel huizenzoekers met een specifieke woonwens. Daardoor kennen wij veel kopers al, voor wie wij gericht op zoek zijn.

Taxatie nodig?

Het belangrijkste punt om op te merken is dat een gratis waardebepaling niet hetzelfde is als een officieel taxatierapport. Een taxatierapport wordt uitgevoerd door een gecertificeerde taxateur en is vaak nodig bij het verkrijgen van een hypotheek of voor juridische doeleinden. Uiteraard heeft Van Overbeek gecertificeerde taxateurs in huis en kunnen we desgewenst ook een taxatierapport voor je verzorgen. Zie hier meer informatie over een huis taxeren

Wat vinden anderen van ons?

Maar zoals gezegd: het ene huis is het andere niet. Als makelaar leveren wij heel persoonlijke dienstverlening – we spannen ons dan ook steeds opnieuw tot het uiterste in voor een goede match. Op huizensite Funda hebben veel van onze klanten – kopers én verkopers – een review geplaatst over de door ons geleverde diensten. Wij zijn stiekem best trots op ons cijfer daar. Gaan we niet van achterover leunen trouwens: we blijven ons inspannen om elk huis zo goed mogelijk te verkopen.

Trots op ons waarderingscijfer!

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.

Ruim 50 Jaar de lokale NVM makelaarEen persoonlijke aanpak Gegarandeerd een beter resultaat