Weten wat je huis waard is?

Ben je van plan om te verhuizen in Hoorn of omgeving? Voordat je deze stap zet, is het verstandig om te weten wat je huidige woning waard is. Bij Van Overbeek Makelaars bieden we een gratis waardebepaling van je huis aan. Onze ervaren makelaars kijken verder dan alleen de buitenkant van je woning. Ze nemen ook factoren zoals de omgeving, het bestemmingsplan en het energielabel mee in hun beoordeling.

Met onze gratis waardebepaling ben je tot niets verplicht! Onze makelaars komen bij je thuis, nemen je woning op en geven je een eerlijke schatting van de waarde. Zo kun je goed geïnformeerd een beslissing maken over je volgende stap.

Huis verkopen? Wij komen bij je thuis voor een gratis waardebepaling!

Wil je weten wat je woning waard is? Kies dan voor een waardebepaling. Onze gratis waardebepaling verplicht je tot niets! Onze makelaars komen bij je thuis, nemen je woning op en geven je een eerlijke schatting van de waarde. Zo kun je goed geïnformeerd een beslissing maken over je volgende stap.

Tijdens dit bezoek worden verschillende aspecten van de woning beoordeeld, zoals

Recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de buurt.De locatie De grootte van de woningStaat van onderhoudVoorzieningen

Wij kennen de woningmarkt

Omdat wij al ruim 50 jaar in de regio Hoorn werken weten wij precies wat er speelt in de woningmarkt en kunnen je dan ook uitstekend adviseren over het verkopen van je woning. Want wat moet je allemaal weten als je je huis gaat verkopen? Je huis te koop zetten is stap één, je huis verkopen een tweede. De woningmarkt is volop in beweging. Wat zijn jouw mogelijkheden om je woning goed in de markt te zetten om zo de juiste prijs te krijgen? Als Van Overbeek hebben wij een zoekersbestand. Hier staan potentiële kopers in die middels de woonwens specifiek aangeven waar en hoe ze willen wonen. Grote kans dus dat wij de koper al kennen!

Taxatie nodig?

Voor een taxatierapport komt een gecertificeerde Van Overbeek Taxateur bij je thuis. Een taxatierapport is namelijk iets anders dan een waardebepaling. Heb je een waarde nodig voor een geldschieter? Dan is een officieel taxatierapport nodig. Wil je gewoon de waarde van je woning weten om de juiste afweging te kunnen maken of je wilt verhuizen of blijven wonen? Kies dan voor een waardebepaling.

Trots op ons cijfer

Maar we gaan niet achterover leunen. Wij blijven ons inspannen om elk huis zo goed mogelijk te verkopen. Wil je weten wat anderen van ons vinden? Kijk dan op de onafhankelijke huizensite Funda. Daar hebben veel van onze klanten – kopers én verkopers – een review geplaatst over de door ons geleverde diensten.

9,3 Wij zijn trots op ons cijfer!

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.

Ruim 50 jaar dé lokale makelaar Een persoonlijke aanpakGegarandeerd een beter resultaat