Taxatie in de regio Hoorn

Een taxatie nodig? Laat dan je huis taxeren door een erkend en gecertificeerd taxateur. Bij Van Overbeek Makelaars Hoorn zijn alle taxateurs erkend en bovendien gecertificeerd. Al ruim 50 jaar verzorgen wij taxaties in de regio Hoorn. Grote kans dat je huis al eens door ons getaxeerd is! Kies daarom voor een Van Overbeek taxateur.

Gratis waardebepaling

Wil je weten wat je huis verkopen je op zal leveren? Laat één van onze makelaars een gratis waardebepaling doen. Een officieel taxatierapport is in zo'n geval niet nodig. Wij kennen de markt en weten wat je huis waard is. Bel of mail ons voor een afspraak!

Officieel taxatierapport nodig? 

De taxateurs van Van Overbeek Makelaars Hoorn zijn verbonden aan het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Een taxatierapport van het NWWI is geschikt voor alle geldverstrekkers. Ieder rapport wordt volgens duidelijke richtlijnen opgesteld en is altijd uniform.  Zo ontvangt iedereen een heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxatie. Dit geeft inzicht in de wijze waarop de taxatiewaarde tot stand is gekomen.

Niet iedereen kan zich NWWI taxateur noemen. Een NWWI taxateur dient  aan strenge kwaliteitsregels te voldoen. En zoals je van een Van Overbeek taxateur mag verwachten voldoen wij aan al deze eisen. Met als resultaat dat je een taxatierapport ontvangt dat geschikt is voor alle geldverstrekkers.

Een ander voordeel is dat je een taxatierapport al binnen 72 uur ontvangt. Dus geen lange wachttijden, maar snel schakelen voor bijvoorbeeld je hypotheek.

Een taxatierapport heb je nodig voor o.a.:

Je hypotheekBij scheiding Een afhandeling van een erfenis

Een officieel taxatierapport echt nodig?

Ja; voor een hypotheekaanvraag bijvoorbeeld heb je altijd een officieel taxatierapport nodig. Maar als je gewoon de waarde van je woning wilt weten is een waardebepaling ook voldoende. Bij Van Overbeek bieden we altijd een gratis waardebepaling aan. We komen dan bij je thuis en kijken wat jouw woning waard is. Omdat wij al 50 jaar makelaar zijn in de regio Hoorn weten wij exact wat de marktwaarde van je woning is.

Wil je meer weten over je hypotheek?

Vraag dan een gesprek aan bij een hypotheekadviseur. In Hoorn werken wij samen met De Hypotheekshop Hoorn. Wij vinden het vooral belangrijk dat je antwoord krijgt op al je vragen in duidelijke taal. En wat je vraag ook is, het eerste gesprek is altijd gratis. De hypotheekadviseurs van de Hypotheekshop helpen je graag. En nog een voordeel: deze specialisten zijn gevestigd bij ons in het pand (Lepelaar 3 Hoorn). Kortom; maak een afspraak en laat je optimaal informeren tijdens een gesprek met onze hypotheekadviseurs.

Zullen we een afspraak maken?

Een afspraak maken voor een taxatie van je huis? Bel dan naar kantoor of vul onderstaand contactformulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.  Twijfel je of je wel een officiële taxatie nodig hebt? Geen probleem: stel je vraag gerust aan Tim of Martijn. Ze helpen je graag verder!

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Taxatie nodig

Kies voor een erkend en gecertificeerd taxateur en ontvang binnen 72 uur een officieel NWWI taxatierapport dat geschikt is voor alle geldverstrekkers.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.