Kies altijd voor een NVM Makelaar

Alle vestigingen van Van Overbeek Makelaars zijn NVM Makelaars. NVM staat voor Nederlandse Vereniging van Makelaars. NVM is de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed. Het feit dat je een NVM makelaar inschakelt, geeft aan dat je niet zomaar een makelaar of taxateur wilt. Je kiest voor kwaliteit. Alle makelaars van Van Overbeek zijn NVM gecertificeerd.

Trots op ons waarderingscijfer!

Doe de kopercheck!

Wil je je huis verkopen? Vaak kennen wij de koper al! Benieuwd hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben? Doe in slechts 2 minuten de koperscheck!

De meerwaarde van een NVM-Makelaar:

Zorgt voor zekerheidKent de lokale markt Weet als geen ander als er nieuwe huizen op de markt komen Helpt je bij moeilijke aktes, notulen en contractenIs er voor jou!

Wil je een huis kopen?

Heb je al je woonwensen in kaart gebracht? Deel ze dan met een NVM-Makelaar. Dan ontvang je iedere ochtend als eerste het nieuwste aanbod in je mailbox. Aanbod die voldoet aan jouw woonwensen.

Een woning bezichtigen? Neem dan een NVM-Aankoopmakelaar mee. Een NVM-Aankoopmakelaar bekijkt namelijk jouw droomhuis met hele andere ogen. Hij let vooral op het onderhoud van de woning en de eventuele gebreken en kan je waarschuwen om geen clausules te tekenen waarin jouw aansprakelijkheid wordt vergroot. Hij is tevens op de hoogte van eventuele bouwvergunningen en wat het bestemmingsplan toelaat.

Een NVM-Aankoopmakelaar helpt je bij:

Het zoeken naar een geschikte woning De bezichtigingen; extra ogen zijn altijd handigDe onderhandelingenOndertekening van de koopovereenkomst De financiering van je huis Begeleiding bij de notaris

“Een NVM-Makelaar is nooit zowel een aankoop- als een verkoopmakelaar” Ze zijn er altijd alleen voor jouw belangen! Kies daarom voor een NVM-Aankoopmakelaar die alle zorgen voor je uit handen neemt.

Afspraken maken met een Van Overbeek Aankoopmakelaar?

Vul hier je woonwens in

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met u op.