Bedrijfsruimte verkopen? Kies voor een bedrijfsmakelaar

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars verkoopt al 50 jaar bedrijfsruimtes in de regio Hoorn en Purmerend en is dé bedrijfsmakelaar met een uitgebreid netwerk door heel Noord-Holland. Onze makelaars weten wat er speelt bij de ondernemers. Formeel maar ook informeel zijn wij uitstekend op de hoogte, zodat wij samen met jou de volgende stap kunnen nemen. Onze bedrijfsmakelaars weten exact de weg tussen ondernemer, projectontwikkelaar en gemeenten.

Wij verkopen jouw bedrijfsruimte!

Dat wij bedrijfsruimte verkopen hebben wij in de afgelopen 50 jaar ruimschoots bewezen. Een bedrijfsmakelaar is een specialist op het gebied van bedrijfsonroerend goed. Niet iedere makelaar is dan ook een bedrijfsmakelaar. Bij Van Overbeek Makelaars is iedere makelaar een specialist op zijn of haar vakgebied. Onze bedrijfsmakelaars zijn de hele dag bezig met bedrijfsonroerend goed en kennen bijna alle ondernemers uit de regio. 

Neem gerust ook een kijkje op onze pagina gedane zaken. We zijn hier best trots op. 

Kies je voor een Van Overbeek Bedrijfsmakelaar dan kies je voor:

De specialist in het (ver)kopen en (ver)huren van bedrijfsruimtesAl 50 jaar de bedrijfsmakelaar in zakelijk onroerend goed in Noord-HollandUitgebreid netwerk van ondernemers, gemeenten en projectontwikkelaars Thuis op ieder terrein: van detailhandel tot kantoor, van belegging tot non profitVestigingen in Purmerend, Hoorn, Edam en Bovenkarspel

Van Overbeek Makelaars is lid van NVM Business
Net als bij de woningmakelaardij is Van Overbeek lid van de NVM. Als bedrijfsmakelaar ben je dan lid van NVM Business. Een makelaarsvereniging die staat voor kwaliteit en deskundigheid. Als bedrijfsmakelaar nemen wij jou zorgen uit handen, zodat je verder kunt gaan met je bedrijf en haal je de kennis en advies op maat in huis.

Bedrijfsmakelaar kent de regio.

De bedrijfsmakelaars van Van Overbeek Makelaars kennen de regio heel goed! We hebben een uitgebreid netwerk van projectontwikkelaars en ondernemers en spreken vaak met medewerkers bij de verschillende gemeentes in Noord-Holland. Op elk van onze vier vestigingen in Purmerend, Hoorn, Edam-Volendam en West-Friesland weten we wat er in de regio beschikbaar is en komt.

Kom gerust eens langs of neem vrijblijvend contact op met één van onze vestigingen.

Aan de slag met een bedrijfsmakelaar?

Kies voor een bedrijfsmakelaar met verstand van zaken en kennis van de regio.
Beleggen, kopen of huren: we vertellen je graag meer over investeren in bedrijfsonroerend goed.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.

Zo beoordelen onze klanten Van Overbeek Makelaars