Bedrijfsruimte verkopen? Kies voor een bedrijfsmakelaar

Op zoek naar een bedrijfsmakelaar die o.a. bedrijfsruimtes verkoopt? Dan ben je bij Van Overbeek Bedrijfsmakelaars bij het juiste adres.  Want Van Overbeek Bedrijfsmakelaars verkoopt al 50 jaar bedrijfsruimtes in de regio Hoorn en Purmerend.

Wij verkopen jouw bedrijfsruimte!

Dat wij bedrijfsruimte verkopen hebben wij in de afgelopen 50 jaar ruimschoots bewezen. Een bedrijfsmakelaar is een specialist op het gebied van bedrijfsonroerend goed. Want niet iedere makelaar is dan ook een bedrijfsmakelaar. Bij Van Overbeek Makelaars is iedere makelaar een specialist op zijn of haar vakgebied. Onze bedrijfsmakelaars zijn de hele dag bezig met bedrijfsonroerend goed en bovendien kennen zij bijna alle ondernemers uit de regio. 

Kijk bijvoorbeeld ook eens op onze pagina gedane zaken. We zijn hier best trots op. 

Kies je voor een Van Overbeek Bedrijfsmakelaar dan kies je voor:

De specialist in het (ver)kopen en (ver)huren van bedrijfsruimtesAl 50 jaar de bedrijfsmakelaar in zakelijk onroerend goed in Noord-HollandUitgebreid netwerk van ondernemers, gemeenten en projectontwikkelaars Thuis op ieder terrein: van detailhandel tot kantoor, van belegging tot non profitVestigingen in Purmerend, Hoorn, Edam en Bovenkarspel

Van Overbeek Makelaars is lid van NVM Business
Net als bij de woningmakelaardij is Van Overbeek lid van de NVM. Als bedrijfsmakelaar ben je dan lid van NVM Business. Met andere woorden: wij zijn verbonden aan een makelaarsvereniging die staat voor kwaliteit en deskundigheid. Kortom een bedrijfsmakelaar van Van Overbeek staat voor zekerheid. Als bedrijfsmakelaar nemen wij jou zorgen uit handen, zodat je verder kunt gaan met je bedrijf en tevens haal je de kennis en advies op maat in huis.

Een uitgebreid netwerk

In de afgelopen jaar hebben wij niet alleen veel mensen gesproken maar ook een uitgebreid netwerk opgebouwd in heel Noord-Holland. Hierdoor weten wij wat er speelt bij de ondernemers. Niet alleen formeel maar ook informeel zijn wij uitstekend op de hoogte wat er in jouw regio speelt.  Onze bedrijfsmakelaars weten exact de weg tussen ondernemer, projectontwikkelaar en gemeenten zodat wij samen met jou de volgende stap kunnen nemen.

Team van Overbeek

Bedrijfsmakelaar kent de regio.

De bedrijfsmakelaars van Van Overbeek Makelaars kennen de regio heel goed! Met gevolg dat wij  een uitgebreid netwerk hebben van projectontwikkelaars en ondernemers en wij spreken tevens vaak met medewerkers bij de verschillende gemeentes in Noord-Holland. Op elk van onze vier vestigingen in Purmerend, Hoorn, Edam-Volendam en Stede Broec West-Friesland weten we wat er in de regio beschikbaar is en komt. En weet dat onze bedrijfsmakelaar er zijn om jou zorgen uit handen te nemen, zodat je verder kunt gaan met je bedrijf. Kortom haal je de kennis en advies op maat in huis en kies voor Van Overbeek Bedrijfsmakelaars.

Kom gerust eens langs of neem vrijblijvend contact op met één van onze vestigingen.

Aan de slag met een bedrijfsmakelaar?

Kies voor een bedrijfsmakelaar met verstand van zaken en kennis van de regio.
Beleggen, kopen of huren: we vertellen je graag meer over investeren in bedrijfsonroerend goed.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.

Zo beoordelen onze klanten Van Overbeek Makelaars