Bedrijfsruimte verkopen? Kies voor een bedrijfsmakelaar

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars verkoopt al 50 jaar bedrijfsruimtes in de regio Hoorn en Purmerend en is dé bedrijfsmakelaar met een uitgebreid netwerk door heel Noord-Holland. Onze makelaars weten wat er speelt bij de ondernemers. Formeel maar ook informeel zijn wij uitstekend op de hoogte, zodat wij samen met jou de volgende stap kunnen nemen. Onze bedrijfsmakelaars weten exact de weg tussen ondernemer, projectontwikkelaar en gemeenten.

Wij verkopen jouw bedrijfsruimte!

Dat wij bedrijfspanden verkopen hebben wij in de afgelopen 50 jaar ruimschoots bewezen. Een bedrijfsmakelaar is een specialist op het gebied van bedrijfsonroerend goed. Niet iedere makelaar is dan ook een bedrijfsmakelaar. Bij Van Overbeek Makelaars is iedere makelaar een specialist op zijn of haar vakgebied. Onze bedrijfsmakelaars zijn de hele dag bezig met bedrijfsonroerend goed en kennen bijna alle ondernemers uit de regio.

Van Overbeek Makelaars is lid van NVM Business

Net als bij de woningmakelaardij is Van Overbeek lid van de NVM. Als bedrijfsmakelaar ben je dan lid van NVM Business. Een makelaarsvereniging die staat voor kwaliteit en deskundigheid.
Als bedrijfsmakelaar nemen wij jou zorgen uit handen, zodat je verder kunt gaan met je bedrijf en haal je de kennis en advies op maat in huis.

Neem gerust ook een kijkje op onze pagina gedane zaken. We zijn hier best trots op. 

Zo beoordelen onze klanten Van Overbeek Makelaars