Huis verkopen? Win eerst verkoopadvies in!

Wil je je huis verkopen? Zorg dan dat je je eerst goed informeert over de do’s en don’ts. Wat is een slimme strategie? Welke valkuilen en risico’s zijn er? Een goede voorbereiding is cruciaal voor een succesvolle verkoop. Van Overbeek Makelaars praat je graag bij in een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek.

Trots op ons waarderingscijfer!

Huis verkopen? Goed voorbereid van start!

Wil je je huis verkopen? De makelaars van Van Overbeek informeren je graag over alle ins en outs van het verkopen van je woning. In een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek leggen we het hele proces uit en geven we praktische tips over de verkoop van je huis. Doel is dat je goed voorbereid van start kunt met de verkoop.

We bespreken de mogelijke valkuilen die je tegen kunt komen en zetten de risico’s voor je op een rij. Ook leggen we je uit hoe je een slimme strategie ontwikkelt voor de verkoop van jouw woning. Niet onbelangrijk: de onderhandelingen over de prijs. Hoe zorg je dat je een goede deal sluit met de kopers? Kortom: we geven je veel praktische tips en een concreet verkoopadvies. Een gratis waardebepaling van je huis hoort er natuurlijk ook bij.

Praktisch verkoopadvies
Wat zeker ook aan de orde komt, zijn diverse verkooptips voor de presentatie van je huis. Onze makelaar laat je zien hoe je door de ogen van potentiële kopers naar je eigen huis kijkt. Tijdens ons gratis verkoopadviesgesprek geven we je ook advies over het bepalen van een goede vraagprijs voor je woning. We geven je bovendien alvast wat tips voor de onderhandeling met mogelijke bieders. En ben je eenmaal tot een akkoord gekomen met een koper: wat kun je dan allemaal verwachten bij de afhandeling van de verkoop?

Aan de slag met een verkoopmakelaar?

Kies voor een makelaar die je ontzorgt bij de verkoop van je huis. Een makelaar met genoeg knowhow en expertise om de verkoop van je woning tot een succes te maken.

Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.