Je huis verkopen in regio Hoorn?

Je bent voornemens om je huis te gaan verkopen? Maak dan een afspraak met Van Overbeek Makelaars uit Hoorn. Juist als je nog alles aan het overwegen bent is het belangrijk om een afspraak te maken met een makelaar. Tijdens een gratis verkoopadviesgesprek worden alle punten waar je op dient te letten bij het verkopen van een huis besproken. Zo kun je de juiste afweging maken. Onze makelaars weten alles over de woningmarkt in de regio Hoorn en delen dit graag met je.

Trots op ons waarderingscijfer!

Doe de kopercheck!

Wil je je huis verkopen? Vaak kennen wij de koper al! Benieuwd hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben? Doe in slechts 2 minuten de koperscheck!

Grijp nu je kans! En bespaar €250,- op de opstartkosten

Bij Van Overbeek Makelaars Hoorn hebben we een exclusieve Maart Actie! Verkoop je huis met Van Overbeek Makelaars Hoorn en ontvang €250,00 korting op je opstartkosten! Meer info? Klik hier 

Wij verkopen je huis!

Al 50 lang verkopen wij huizen in de regio Hoorn. Dat is ons vak! Wij zijn een makelaarskantoor met vier vestigingen in Noord-Holland. Iedere Van Overbeek Makelaar kent zijn regio als geen ander. Hij weet exact wat er speelt op de woningmarkt en wat de marktwaarde is van je huis. Daarom kunnen wij ook een verkoopgarantie geven!

Weten wat je woning waard is?

Gratis verkoopadvies
Maak een afspraak bij Van Overbeek Makelaars aan de Lepelaar 3 in Hoorn voor een gratis verkoopadviesgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij het hele traject van het verkopen van een huis met jou. Van zelf verkopen tot het verkopen met een makelaar. Maar ook verkooptips en tips over de onderhandelingen. Als het huis verkocht is komt er nog een heel traject achteraan, ook daar informeren wij je over.

Weten wat je woning waard is?
Weten wat je woning waard is? De woningmarkt is volop in beweging. Dit heeft ongetwijfeld ook gevolgen voor de waarde van je woning.

Vraag daarom een gratis waardebepaling aan

Een waardebepaling voor je huis is gratis Geeft direct inzicht in je bestedingsruimte kiestvoor een waardebepaling als je van plan bent om een huis te kopen of als je aan het oriënteren bent op de huizenmarkt

Je huis optimaal gepresenteerd!
Van Overbeek Makelaars is een NVM makelaar. Om lid te zijn van de NVM dienen wij te voldoen aan hoge eisen. Wij willen ook niet anders, want makelen is een vak! Wij stellen hoge eisen aan de presentatie van je woning. Wij laten niets aan het toeval over en presenteren jouw woning op verschillende manieren:

Professionele fotografieDe woning is makkelijk te delen op Social Media met een gratis toolWoonvideo van jouw huisJe huis is eventueel te bezichtigen in de avonduren tijdens de Open Huizen Avond

Weten wat anderen van Van Overbeek Makelaars vinden?
Klik dan hier en lees de onafhankelijke beoordeling van Funda. Wij vinden het belangrijk wat je van onze dienstverlening vindt en willen daar altijd van leren. Feedback geven kan altijd, je hoeft natuurlijk niet te wachten totdat Funda een enquête naar je stuurt.

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.