Je huis verkopen in regio Purmerend?

Je huis verkopen of informatie over het verkopen van je woning? Maak dan een afspraak met een Van Overbeek Makelaar uit Purmerend. Zij kunnen je alles vertellen over het verkopen van je huis. Het is tenslotte hun vak en kennen de regio Purmerend als geen ander!

Doe de kopercheck!

Wil je je huis verkopen? Vaak kennen wij de koper al! Benieuwd hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben? Doe in slechts 2 minuten de koperscheck!

Een succesvolle verkoop begint bij Van Overbeek

Leef je met de gedachte om je huis te gaan verkopen? Dan is het verstandig om een afspraak te maken met een Van Overbeek Makelaar van onze vestiging Purmerend. Onze makelaars hebben veel kennis van de lokale markt en weten als geen ander hoe je je uw woning het beste kunt verkopen. Kies voor een gratis verkoopadviesgesprek.

In een gratis verkoopadviesgesprek bespreken de makelaars o.a. het volgende:

Advies over de vraagprijs van je woningVerkooptips voor de woningpresentatieTips over de onderhandelingWat kun je verwachten bij de afhandeling van de verkoop van je woning

Weten wat je woning waard is?

Vraag dan een gratis waardebepaling aan. Onze makelaars werken en wonen in Purmerend en weten alles van de woningmarkt in de regio Purmerend. Voor een gratis waardebepaling komt een Van Overbeek Makelaar bij je langs en geeft je direct inzicht in de waarde van je huis. Zo weet je direct wat je bestedingsruimte is en het kost niets!

Vaak kennen wij de koper al!
De woningmarkt is volop in beweging. Iedereen wil weer op de hoogte zijn van het nieuwste aanbod. Om op de hoogte te blijven van het nieuwste aanbod dient men een woonwensformulier in te vullen. Een lijst van “eisen” waar een woning aan dient te voldoen om te willen of kunnen kopen. Je woning in de verkoop bij Van Overbeek? Dan kijken wij welk woonwensformulier matcht met jouw huis.

Je huis optimaal gepresenteerd!

Als je er voor kiest om je woning te verkopen met behulp van een Van Overbeek Makelaar dan kies je voor een optimale presentatie van je woning:

Je woning wordt gefotografeerd door een professionele fotograafMet één druk op de knop kan je woning gedeeld worden op Social MediaWij maken een woningvideo van je huisWat kun je verwachten bij de afhandeling van de verkoop van je woning Het is mogelijk om je huis virtueel te bezichtigen via een mobiele telefoon Uiteraard staat je woning ook gepresenteerd op onze eigen website en op Funda

Doe mee met de Open Huizen Avond

In de regio Purmerend hebben wij iedere eerste maandag van de maand een Open Huizen Avond. Als wij jouw huis mogen verkopen heb je de mogelijkheid om gratis mee te doen met onze Open Huizen Avond. Tijdens de Open Huizen Avond is je woning te bezichtigen zonder afspraak. Handig voor de mensen die overdag geen tijd hebben en de woning wel graag willen zien.

Weten wat anderen van Van Overbeek Makelaars vinden?
Lees wat anderen van ons vinden. Wij hebben er voor gekozen om de beoordelingen van Funda te laten zien omdat deze beoordelingen echt onafhankelijk zijn. Natuurlijk zijn we blij met een goed cijfer, maar ook als het niet naar wens is gegaan willen wij dit weten. Feedback mag je altijd aan ons geven!.

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.