Wil je graag weten wat je huis waard is in Edam-Volendam en omstreken?

Overweeg je te verhuizen, maar wil je eerst een grondig inzicht krijgen in de waarde van je huidige woning? Bij Van Overbeek Makelaars staat Joris voor je klaar om je te helpen met een gratis waardebepaling van je huis. Hij gaat verder dan alleen de buitenkant van je woning. Joris kent, als inwoner van Edam-Volendam, de regio als geen ander. Hij neemt een breed scala aan factoren in overweging, waaronder de omgeving, het bestemmingsplan, het energielabel en recente markttrends, om een nauwkeurige schatting van de waarde van je woning te maken.

Huis verkopen? Eerst een waardebepaling!

Denk je eraan om je huis te verkopen in de regio Edam-Volendam? Neem dan contact op met Joris voor een gratis waardebepaling. Joris komt persoonlijk bij je thuis, inspecteert je woning zorgvuldig en geeft je een reële schatting van de waarde. Zo ben je goed geïnformeerd over je bestedingsruimte en weet je waar je aan toe bent voordat je verdere stappen onderneemt.

Deze gratis waardebepaling verplicht je tot niets! Joris begrijpt dat je pas kunt beslissen welke vervolgstappen je wilt nemen als je een goed beeld hebt van de marktwaarde van je huis. Daarom staan we klaar om je te helpen met een objectieve en nauwkeurige schatting van de waarde van je woning, zonder enige verplichting achteraf.

Tijdens dit bezoek worden verschillende aspecten van de woning beoordeeld, zoals:

De locatie De grootte van de woningStaat van onderhoud en voorzieningenRecente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de buurt

Wij weten wat er speelt!

Joris weet precies wat er speelt in de woningmarkt – zeker in de regio Edam-Volendam – en adviseert je graag over het verkopen van je woning. Waar moet je rekening mee houden en waar moet je op letten? Een huis verkopen doe je niet iedere dag. Joris wel! De woningmarkt is volop in beweging. Joris laat je graag zien welke mogelijkheden je hebt om je woning goed in de markt te zetten. En laat je weten wat een reële prijs is. Wist je dat wij vaak de koper al kennen? Veel huizenzoekers met een specifieke woonwens vullen bij ons hun woonwens in.

Taxatie nodig?

Een waardebepaling is geen taxatie. Dit is wel degelijk iets anders. Een taxatie is een officieel taxatierapport. Dit wordt uitgevoerd door een gecertificeerde taxateur en is vaak nodig bij het verkrijgen van een hypotheek of voor juridische doeleinden. De gecertificeerde taxateurs bij Van Overbeek kunnen een taxatierapport voor je verzorgen.

Wat vinden anderen van ons?

Dat vinden wij belangrijk! Want wij willen het graag weten als er nog verbeterpunten zijn. Gelukkig hebben wij korte communicatielijnen. Zo kunnen we altijd direct reageren en eventuele ruis wegnemen.

Kijk gerust op de huizensite Funda of op Google wat anderen van ons vinden  en laat je informeren over wat kopers én verkopers van ons vinden. Wij zijn best wel trots op ons cijfer en zeker op de feedback die we krijgen. Geen reden natuurlijk om achterover te leunen. Joris blijft zich altijd inspannen om elk huis zo goed mogelijk te  verkopen.

9,2 Een cijfer waar wij trots op zijn

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.

Ruim 50 jaar dé lokale makelaar Een persoonlijke aanpakGegarandeerd een beter resultaat